Amint azt a sport iránt érdeklődő nézőink bizonyára jól tudják, az Ironman Triatlon az a sport, amely megszakítás nélküli 3,86 km úszásból, 180,25 km kerékpározásból és egy maratonból (42,195 km futásból) áll. Némi megdöbbenéssel jelentjük, hogy ezt most nem más teljesítette, mint Gordon Ramsay sztárszakács. Illetve nem is mi jelentjük, hanem ő maga tett közé róla fotókat részben a Whosay nevű oldalon, részben a Twitteren.

A teljesítmény ugyan mindenképpen lenyűgöző, de annyiból nem meglepő, hogy Ramsay mindig is sportos volt, itt például azt mutattuk, hogyan szörföl (mondjuk a szavazásban négy celeb közül az utolsó helyen végzett), itt pedig három évvel ezelőtti strandolós fotóit posztoltuk.

„Bár itt lennél!” – írja Gordon Ramsay a tengerparti képhez, és Hawaiira tényleg mindannyian szívesen elmennénk, de ha ott ennyit kéne úszni, biciklizni és futni, akkor lehet, hogy egy páran meggondolnák.

A skót származású sztárszakács búcsúzóul abban a pólóban pózol, ami azt bizonyítja, hogy teljesítette az Ironman-versenyt, és aki ezt teljesíti, az hivatalosan is kiérdemelte az ironman, azaz vasember címet. Gratulálunk hozzá. Gordon Ramsay 46 éves.