Amikor Madonna elvált Guy Ritchie-től, valószínűleg eltört benne valami: azóta csak nagyon fiatal, nagyon kigyúrt, nagyon sötét hajú és szemű fiúkkal képes múlatni az időt. Először volt ugye Jesus Luz, aztán Brahim Zaibat, aztán most Timor Steffenst vitte magával síelni, akit elsőre mi simán összekevertünk volna Zaibattal, ha nem azzal került volna be a hírekbe, hogy ő Madonna új pasija. Ebben a posztban a fiatalember Instagramjáról mutatjuk a meztelenkedős fotókat. Van egy pár.

Lehet, hogy a popkirálynő zeneileg már rég nincs a toppon, de a férfiakat egy ideje megint úgy cserélgeti, mint fénykorában. Ez a Timor Steffens Madonnánál 29 évvel fiatalabb, és ő is egy táncosfiú, bár Instagramján azt írja magáról, hogy amellett koreográfus, kreatív igazgató és színész is.

Itt éppen Hawaii szigetén szörfözött egyet. Nagyon fázós feje lehet ennek a Steffensnek, ha még a strandon is sapkát kell vennie.

Steffens karrierje egyik csúcspontjaként posztolta ezt a fotót: nem elég, hogy most egy 55 éves nőt dug, korábban egyszer egy színpadon volt mindenki kedvencével, Chris Brownnal! Most már nyilván ön is irigykedik.

Ez a fotó az amerikai X-faktor szezonzáró adásakor készült.

Érdekes, hogy a bemutatkozáskor a hosszú felsorolásból kimaradt, hogy Steffens a jelek szerint a modellkedéshez is ért, a fenti képek ugyanis egy divatbemutatón készültek. Vagy lehet, hogy ő kreatív igazgatóként volt jelen ezen az eseményen?

Itt pedig katonás fellépőruhában látható a fiatalember egy koncert előtt. Önnek bejön? Alább lehet szavazni! Timor Steffens 26 éves.