Fent egy Icarus nevű profi pankrátor fotója látható, aki természetesen magyar, és Horváth Évával szelfizett egyet a legutóbb show felvételekor, azaz egy héttel ezelőtt. Igen, van profi magyar pankráció, és igen, megint vége lett egy hónapnak, ami azt jelenti, hogy a Kockahas blogban a 10 kedvenc szelfink látható az Instagramról. Görgessen lejjebb a maradék 9-ért!

Ez  hosszú idő óta a kedvenc dohányzásellenes képünk. Biztos van, akit a cigisdobozokra nyomtatott horrorisztikus fotók inspirálnak arra, hogy letegyék a cigit, de az állam helyében mi megpróbálkoznánk egy ilyen kampánnyal is – a kép felirata: te vagy a vesztes, én győztem!

Róla nem tudjuk, hogy kicsoda, csak úgy találtuk a The Mistergram nevű blogon, amit hosszú ideje szorgalmasan kísérünk figyelemmel. Az illető mindenesetre a jelek szerint Budapesten töltött pár napot az augusztusból, ha jól tippelünk a kilátásból, akkor konkrétan a Four Seasonsben.

És végre itt egy jó tengeres-egzotikus kép, reméljük, nézőink élőben is eljutottak valami ilyesmi helyre ezen a nyáron!

Ő is volt nyaralni, és eszerint a kép szerint hasonlóan dekoratív nőtársasággal. A fiatalember bizonyos Mariano Di Valo, és szakterületei a színészkedés, modellkedés és divatbloggerkedés.

Lehet, hogy jóból is megárt a sok, de azért nem hagytuk ki ezt a képet sem. Nagyon jó karban vannak a fiatalemberek.

És létezik ugyanez a műfaj nudistában is.

Dél-afrikaiak, fitneszmodellkednek és még ikrek is. Szerintünk semmi esélyük a sikerre, de azért a nevüket is ideírjuk, egyikük Alex, a másikuk Charlie. Egyáltalán nem ajánljuk, hogy az Instagramra átkattintva a többi fotójukat is megnézze, teljesen unalmasak.

Valószínűleg nem kell magyarázat ahhoz, hogy a fenti képen mi történik, legfeljebb ahhoz kéne, hogy ezt minek posztolta a fiatalember, de ezt mi se tudjuk. Illetve sejtjük: azért, mert kétségtelen, hogy jól sikerült a kép, csakhát... Mindegy, a végére egy erdélyi magyar származású modell fotóját tartogattuk, Benedek Benjáminról van szó, aki Ausztriában él ugyan, de ahogy az Instagramját elnézzük, a nyár jó részét Olasz- és Görögországban töltötte. A poszt végén ott a szavazócsík most is, ne feledkezzen meg róla, hiszen véleményt mondani hasznos és jó! Ha viszont úgy érzi, hogy még nem nézegette ki magát, klikkeljen ide a legutóbbi ilyen összeállításért (az celebes volt)!