Ha vége van egy hónapnak, akkor hol a ketrecharcosokat, hol a szelfizőket szemlézzük. Legutóbb a kevert harcművészetek művelőiből mutattunk néhányat, kivételesen a kevésbé kemény(nek tűnő) versenyzőket, úgyhogy júniussal kapcsolatban az Instagramot túrjuk fel. Legutóbbi ilyen összeállításunkban nem híres férfiak szerepeltek, úgyhogy a változatosság kedvéért most a celebek képei közül válogattunk – mondjuk az első nem is kép, hanem videó. Colton Haynes, A zöld íjász egyik szereplője töltötte fel a netre, és igen, kölyökkutya is van benne. Colton Haynesből többet mutattunk ebben a posztban.

Ian Somerhalder szintén egy sorozatszínész, őrá a Lost és a Vámpírnaplók rajongói emlékezhetnek, meg persze azok, akik látták ezt a posztot. Ő ízlésesen megduplázta az egyik jól sikerült szelfijét.

Fent Clint Eastwood fia látható, Scott Eastwood, aki színész is, modell is, és ő sem csúnyult meg azóta, hogy legutóbb posztoltuk a fotóit.

Nagyon menőre sikerült a fenti fotó, úgyhogy annak ellenére belevettük ebbe az összeállításba, hogy ennyiből elég nehéz ráismerni a posztolóra. Ha szabad a gazda, akkor eláruljuk, hogy a Walking Dead című zombisorozat sztárjáról, Norman Reedusról van szó.

Erről a júniusról elég nehéz úgy összefoglalót csinálni, hogy a foci-VB ne szerepeljen benne, úgyhogy tessék, ide is betettünk egy képet pár futballistáról, illetve egészen konkrétan az USA válogatottjáról. A fotót Jermaine Junior Jones posztolta, egyenesen az öltözőből, azután, hogy az amerikaiak bejutottak a legjobb 16 közé.

A fenti fiatalember egy internetes személyiség, aki a jelek szerint annyira híres és/vagy jól néz ki, hogy a legismertebb holland divatfotós, Erwin Olaf fényképezi. Ő készítette róla a fenti képet. Az illetőt Borivoje O. F. Naumovskinak hívják, itt a tumblrje.

Ő Zayn Malik a One Directionből. Aki ismeri őt, az biztos nagyon örül ennek a képnek (sőt, valószínűleg már látta is), aki nem, annak legyen elég annyi, hogy egy fiúcsapatban énekel.

És most egy teljesen más testalkat: a kinyújtott nyelvű férfi Jason Momoa a Trónok harcából, aki Conant, a barbárt is játszotta már.

Fent Sebastian Sauve férfimodell azt mutatja, hogy sajnos eltört a gördeszkája, alább pedig River Viiperi férfimodell egy kollégájával, Juan Betancourt-ral pózol. (Igen, jól emlékszik, ez a Viiperi a jobb oldali, és ő a pasija Paris Hiltonnak most már meglepően régen.) Tetszett a májusi felhozatal? A kép alatt megoszthatja velünk, hogy mi volt a reakciója.