Bodri Szilviát nővére, a 2007-es Miss World Hungary bátorította

bry
2010.04.27. 10:48

Bodri Szilvia a 2007-es Miss World Hungary, Bodri Krisztina húga. A 21 éves kecskeméti lányt nővére bátorította, hogy jelentkezzen, és a családja nagyon büszke, hogy bejutott a legjobb 24 közé. A fiatalabb Bodri-lány szeretne nyerni, de már azzal is elégedett lenne, ha a legjobb háromban lenne, ezért nem is görcsöl annyira rá a versenyre.

Fél éve van barátja, akiben megtalálta az igazit. A fiú a zeneiparban dolgozik és 33 éves, de egyáltalán nem zavarja a korkülönbség, mert az érettebb férfiakat szereti.

Szerinte a királynőség nem egy évre szól, hanem egy életre, ezért ha már át is adta a koronát, utána is méltó szeretne maradni a címhez. Naprakész lánynak tartja magát, szeret a közéleti dolgokról tudni, mert szerinte ez ma már alapkövetelmény. A napi politikát is figyelemmel követi.

Semmelweis Egyetem Sporttudomány Karának rehabilitációs szakára jár, harmadéves hallgató. Azért ezt az egyetemet választotta, mert mindene a sport, 8 éves kora óta versenyszerűen sportol, tavaly showtánc világbajnok lett. A rehabilitációs szak meg azért tetszik neki, mert szeretne minél többet segíteni a túlsúlyos, illetve evési zavarral küszködő gyerekeken. Angolul középfokon beszél és most kezdett el olaszul tanulni. A főzés a hobbija, emellett pedig a kreatív hobbi dolgokat szereti még.

Az arcán lévő anyajegyeit már megszokta, de szívesen megszabadulna tőlük, ha nem maradna heg utána, azért egyet tartana meg az ajka fölött. Ami a szívén az a száján típus, mindig őszintén megmondja a véleményét, és azt is, ha valami nem tetszik neki. Soha nem áskálódik, kerüli azokat, akik nem képesek a szemébe mondani a problémájukat vele.