Plasztikai sebészével él Magyarország legszebb lánya

2007.10.02. 16:57
Bodri Krisztina, az idei Miss World Hungary győztese már feküdt plasztikai sebész kése alá. Akármilyen furcsa, ez cseppet sem olyan kínos, mint ha az derült volna ki, hogy férjnél van. Akkor ugyanis nem indulhatott volna a versenyen.

Sokak szerint a szépségkirálynőnek nem csak az orra van átszabva, hanem a melle is, de Bodri a Velvetnek tagadta, hogy ez így lenne. Dr. Seffer István plasztikai sebész - aki mellesleg a szépségkirálynő élete párja - annak idején kizárólag az orrához nyúlt hozzá: "Az orrom tényleg helyrehozták még februárban, mert síeléskor balesetet szenvedtem és eltört. Az viszont nem igaz, hogy a mellem is meg lenne műtve, az eredeti."

Dávid Júlia, a Miss World Hungary versenyt szervező Miss Hungary Kft. részéről elmondta, hogy a világversenyen nem kizáró ok, ha az induló korábban plasztikai műtéten esett át: "A Miss World kiírás szerint nincs ilyen kitétel. Kizáró okként szerepel, ha a jelentkező férjezett, illetve elvált, gyermekes, akt- illetve hasonló jellegű felvétel készült korábban róla, illetőleg ilyen jellegű jogokat adott el bármilyen médiának. Ha a plasztikai műtét is ide tartozna, akkor kizárnák a lányok kétharmadát, főleg a dél-amerikai indulókat, akik szinte egytől egyig több műtéten estek már át. Arról tudunk, hogy Bodri Krisztinának megműtötték az orrát, de ez egy baleset utáni orrkorrekció volt. Nem arról van szó, hogy azért műtötték meg, hogy gyönyörű orra legyen. Egyébként ha így lett volna, akkor sem lenne semmi jelentősége, hiszen ez nem lenne kizáró tényező" - árulta el Dávid Júlia a Velvetnek.

Az idei Miss Hungary nemcsak az orrműtétet, hanem Seffer doktorral folytatott viszonyát is nyíltan vállalja. A 21 éves szépségkirálynő már jó ideje együtt él a nála 33 évvel idősebb plasztikai sebésszel. "Már egy éve tart a kapcsolatunk, amit nyíltan vállalunk. Rendezvényeken is együtt szoktunk megjelenni, nem titkoljuk mi van közöttünk. Nem foglalkozom a rosszindulatú pletykákkal, mindig akadnak irigy emberek, de nem hinném, hogy ártani tudnának nekem a verseny során. Szerencsére eddig akámilyen műsorba vagy rendezvényre mentem, pozitív visszajelzéseket kaptam." - árulta el Bodri Krisztina.