horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Agyvérzést okozhat a pasiknál a hűtlenség

2008.10.07. 14:12

A házasságtörés okozta stressz a férfiaknál halálhoz is vezethet - sarkítja Lorenzo Pinessi olasz neurológus kutatási eredményeit a Daily Star. A doki ugyanis azt vizsgálta, hogy milyen hatással van a pasik agyműködésére ha félrelépnek, és azt találta, hogy a férfiak rém nehezen viselik a kettős élettel járó stresszt, így az náluk magas vérnyomáshoz, súlyos migrénhez és szélsőséges esetben agyvérzéshez is vezethet. Pinessi, aki egyébként az olasz Migrén Egyesület elnöke, rájött, hogy a legdurvábban migrénes klienseinek általában van szeretője. A kutatásban az az izgalmas, hogy a nők agyára állítólag semmilyen káros hatással sincs a hűtlenség, Pinessi szerint azért, mert ők jóval kevésbé lelkiismeretesek. Mondjuk, ha a pasiknak ilyen stresszes félredugni, vajon miért csinálja férfi olvasóink 41 százaléka, és miért tart fenn minden tizedik párhuzamos kapcsolatot?

 

Egyébként bízom benne, hogy Lorenzo Pinessiről még hallunk a közeljövőben, ugyanis a doki most épp a szexuális pozíciók szívműködésre gyakorolt hatását kutatja, és egyelőre úgy tűnik, jobb ha nem forgolódunk túl sokat.