A havazás és a fagyás ellenére november legforróbb napja volt a Lurdy Ház Kiállítási Központjában, ahol az Erotika Expo fedőnevű újabb kiállítás keretein belül kora este Mészáros Dóra és Rácz Linda ismét egymásra talált a színpadon.

Klikk!

 

Ahhoz képest, hogy a lányok saját bevallásuk szerint leginkább improvizálnak a színpadon, a lefetyelős jelenetek nagyon is begyakorlott nyelvmozdulatokról tanúskodtak, és ugyan köztudott, hogy Mészáros Dóra 10 év leszbi pornós múlttal büszkélkedhet, rákérdeztünk arra, hogy az összhang esetleg köszönhető-e annak, hogy a két lány a magánéletben is összejár. „Jaj, dehogy! Persze még bármi megtörténhet” – kacsintott Rácz Linda a partnerére, aki azonnal elhárította ennek a lehetőségét, mire láthatóan a fekete sztriptíztáncos teljesen magába roskadt.

Mészáros Dóra nem volt kifejezetten közlékeny hangulatban, sőt idegbetegségre panaszkodott, mivel tizenegy lányt kellett kordában tartania, és ehhez még az ő karakánsága is kevésnek bizonyult. „Javarészt én válogattam össze a szereplők többségét, de nem lehet velük bírni. Állandóan szem elől veszítem őket, az egyik itt van, a másik ott, az egyiknek ez a gondja, a másiknak meg az. Nők” – panaszkodott, miközben feszült lábrázását is csak akkor hagyta abba, amikor a vaku villanását várta. „De ugye színvonalas volt, meg minden?” – reménykedett pozitív válaszunkban Rácz művésznő, és hát erre mit is lehet mondani: meg minden.

Úgy tűnik viszont, hogy az újraértelmezett erotika kiállítás híre, vagyis a tény, hogy például a pornó színházban nem toltak bálnaszexet az ember arcába ( csupán szolid vibrátorozás volt Nikki Rider részéről ), és nem fityeg úton-útfélen a csikló, nem vonzotta az embereket. De az is lehet, hogy pont ezek az elmúlt események érték sokként és riasztották el a puncivitézeket a mostani rendezvényről – jóval kevesebb ember lézengett ugyanis, és pipiskedett a hátsó sorokban, mint nyáron.

Hogy a sok munka megérte-e a fáradozást ( a csajok két napig dolgoztak a színpadon és a kád felállításán ), az kétséges. Mészáros Dóri szerint képtelenség követni a mai igényeket: „Erőszak, durvulás, gangbang, ez kell a népnek, nem hiába hagytam abba a pornózást és maradtam az igényes vetkőzésnél.”