18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Diamond még ellenkezik, ha Benkő ujja becsúszik

2008.11.29. 19:47

Arról nincs hírünk, hogy Mya Diamond komolyan vette-e Jáksó házassági ajánlatát, mindenesetre nem csak a rádiós az egyetlen, aki mostanában epekedik az egzotikus pornószínésznőért. Egyelőre úgy tűnik, hogy Benkő Dániel lesz az, akinek hamarabb sikerül az ágyába vinnie Diamondot, köszönhető ez a lány szakmai alázatának - eképp az ő keze munkáját is dicsérhetjük majd, amikor előkapjuk a szexreform nevében a kékszakállú faszharcossal vívott küzdelmét igazoló pornófilmet. Ja, mert hogy ők ketten forgatnak. Filmet. Papás-mamást. Benkő egyébként utálja a pornó fogalmát, számára ez az egész egy nagy ölelés lesz. Meg is mutatja a lányon, hogyan kell ezt csinálni - alaposan megforgatja, jól letaperolja a pucér Diamondot.

Klikk!

"A dzsungelban sokat fogytam, ennek leginkább a farkam látta a kárát: most 2 centivel kisebb, mint szokott lenni" - informál minket, mert ezt még nem tudtuk róla. Egy szó mint száz, Diamond az, akit az a megtiszteltetés ért, hogy Benkő farkát edzésben tartsa. Most még csak ismerkednek, de tavaszra elkészül a korszakalkotó film, és akkorra talán a lány sem fog sikongatva ellenkezni, amikor a trubadúr ujja egy óvatlan pillanatban becsusszan a seggébe.