Vannak, akik az utolsó percben rohannak el karácsonyi üdvözlőkártyát venni, vannak, akik inkább az interneten keresztül fejezik ki jókívánságaikat, egyesek pedig a kézműves boltokban beszerzett holmikból, saját maguk készítik el az ominózus darabot, esetleg egy karácsonyi hangulatú családi fotóval örvendeztetik meg a rokonokat, barátokat. Egyes hírességek természetesen nem szeretik a szokványos dolgokat, és inkább csavarnak egyet a történeten. Mészáros Dóra például akárcsak tavaly, idén is egy erotikus, ám szigorúan a karácsony jegyében készült fotósorozattal ajándékozta meg rajongóit, és kíván nekik minden jót. A saját honlapján közétett fotókon egyébként Mészáros Dóra színpadi partnere, Rácz Linda is feltűnik.

Mészáros Dóra kellemes ünnepeket kíván

Kis Hegedüs Réka 2006-ban próbálta ki magát ebben a műfajban, korábban mindig sms-ben kívánt kellemes karácsonyt családtagjainak és ismerőseinek. A modell több képeslapot is készített, a pikánsabb változatokat a VIP-előfizetők kapták meg. "Sokan válaszoltak. Volt, aki verset írt, volt aki hasonló, saját képéből készült lapot küldött, de volt, aki azt írta, hogy jobban járok, ha ő most nem küld hasonló képeslapot a fotójával" – összegezte a címzettek reakcióit Kis Hegedűs Réka, aki a múlt évben és idén húsvétkor is készített erotikus képeslapokat az érdeklődők számára. A saját naptárral rendelkező Bódi Sylvi és a saját műsorral büszkélkedő Hargitai Bea pedig 2005 karácsonya előtt vetkőzött fehérneműre és öltött magára angyalszárnyat. Őket egy mobilszolgáltató kérte fel erre a nemes feladatra.

Klikk!

Természetesen külföldön is akad híresség, aki az ünnep alkalmából megszabadult felesleges ruháitól, ráadásul mindezt egy jó ügy érdekében tette. Christina Applegate, aki úgy tűnik, hogy sikeresen legyőzte a mellrákot, a PETA állatvédő szervezet egyik karácsonyi üdvözlőkártyáján feszít egy pár piros kesztyűben, hogy a szőrmeviselés ellen kampányoljon. A színésznő az erotikus üdvözlőlap kapcsán pár tippet is adott: "Nincs szükség igazi szőrmére, hiszen nagyon jó műszőrméket gyártanak. És sokkal olcsóbb is, minek hát annyi pénzt költeni? Az ünnepek környékén pedig nagyon sokan aggódnak a költségek miatt." A szervezet oldalán keresgélve ráakadtunk Kathy Najimy amerikai színésznő és Todd Oldham divattervező közös karácsonyi fotójára. A két, nálunk kevésbé ismert sztár egy-egy mikulássapkában, illetve egy kesztyűben tudatja velünk, hogy a szőrmeviseléssel szemben ők előtérbe helyezik a meztelenkedést.

Forrás: PETA