Love Hotel a legújabb színfolt Kína szexuális kultúrájának palettáján. Az egész talán ott kezdődött el, amikor 2004-ben végre megengedték, hogy felnőtteknek szánt játékokat, erotikus tárgyakat bemutató kiállítás nyíljon Sanghajban.

Ha jól belegondolunk, akkor viszont nem is kezdet ez, hanem folytatás, hiszen az 1920-as, 1930-as években ez a város volt a Kelet legnagyobb fertője, már ami a mulatókat és a nyilvánosházakat illeti. A szexuális játékok is már több ezer éve jelen voltak, de a kommunizmus lesöpörte a színről őket. ( 15 éve letartóztatás járt annak, akinél vibrátort találtak a házkutatás folyamán. )

A forradalmian új lehetőséget egyébként hatalmas botrány előzte meg, 2003-ban ugyanis fény derült egy háromnapos orgiára, amit a déli Zhuhai városban tartottak. Az esemény főszereplője többszáz japán turista és kínai prostituált volt, akik egy hotelban szórakoztatták egymást a szexmaratonnal.

Az incidens jócskán felkorbácsolta a nacionalista és japán-ellenes érzelmeket, lévén az orgiára pontosan Kína Japán elfoglalásának évfordulóján került sor. A csoportot a hotel marketingosztálya szervezte, akik jó előre felkészültek a rohamra, és biztosították az 500 prostituáltat.

Bár többen is a japán termékek bojkottjára szólították fel a népet, úgy tűnik, a kínaiak láttak némi fantáziát a murizásban, de üzletet mindenképp. A japán Love Hotel mintájára ugyanis Nanningban megnyílt az ország legelső szerelmi szállodája, ezzel még egyet lökve a felállított tabukon. A

Love Hotelt olyan pároknak tervezték, akik szeretnének pár órára elvonulni egy kis huncutkodásra. A szobák természetesen itt is a célnak megfelelően vannak berendezve: szíjakkal felszerelt ágy, rezgő fotel, fitlabda várja a szexre nyitott vendégeket.

Klikk!