Épp hogy csak vége, máris hiányzik a karácsony? Az elmúlt pár napban rájöttél, hogy karácsonyfil vagy? Beindítanak a girlandok? Ne örülj, nem azért kérdezzük, mert ez normális, csak valahogy el kellett kezdeni a japánok egyik legfurább Love Hoteljének bemutatását.

Tudod, a Love Hotelek olyan szállodák, amik rövid távra szolgáltatnak szobákat szexelni vágyó pároknak. Az nem új, hogy ezeket a szállodákat extrém berendezés és meghökkentő dekoráció jellemzi, de az osakai Karácsonyi káplolna hotelnél bizarabbat azért nehéz elképzelni.

 Ahogy a hotel neve is mutatja, a Karácsonyi kápolnában az év minden napján tombol a karácsony. A szálló falát égők díszítik, a homlokzaton óriás Mikulás vigyorog, a bejáratnál feldíszített fenyőfák és persze egy újabb Mikulás. Ezúttal zongorával. A régi baldachinos ágyakkal, európai stílusban berendezett szobákban egy-egy kedves ajándék is várja az arra tévedő párokat. Van, akinek mikulásos papucs vagy pizsama, és van, akinek cuki plüssállat jut szex előtt.

Hogy a párok poénból tévednek-e be ebbe a bizarr képződménybe, vagy van, aki tényleg romantikusnak, esetleg izgatónak tartja a kanos Mikulást, arról elképzelésünk sincs. Viszont ha másra nem is jó az egész, legalább Mariah Carey értelmet nyer vele:

Ja, és itt a hotel pontos címe, ha esetleg érdekel valakit: Osaka, Kita-ku, 11-5 Doyama-cho, Tel. (06) 6365-7750 vagy Osaka, Chuo-ku, Nihonbashi 1-9-18, Tel. (06) 6212-7322.