Elosztogattunk néhány szexjátékot, hogy megtudjuk olvasóink mit gondolnak a hightech kütyükről. Eddig úgy tűnt, hogy a Lelo termékei klasszak, aztán megkaptuk az értékelést Kamillától. Szerinte még a nagyi masszírozója is többet tud a Neánál.

Nea

"Egy Nea nevű jószágot kaptam, hogy beszámolhassak arról, mégis mire képes egy ilyen kütyü. Kiderült, hogy polgári nevén csikló vibrátorral van dolgom, de ez nem vitt közelebb az eszköz létének megértéséhez. Persze csodásan dizájnos meg minden, de mikor ránéztem egyből egy egérre asszociáltam. Miután észrevettem, hogy ezen nincs görgető, csak jobb és bal gomb, azon kezdtem el gondolkodni, mégis melyik az eleje, vagyis mit hova kell tennem. Segédeszközökben szűz vagyok, meg lehet bocsájtani a tudatlanságom. Miután az anatómiai tanulmányaimra hagyatkoztam – bár bevallom ezt csak azután tettem, mikor nem történt semmi különös – jött az eredmény. Aha. Jó. És? Elolvastam a használatit, hátha jóval többre is képes, és csak én vagyok nyomi. De nem.

A nagyanyámnak volt egy jó kis masszírozógépe, amit tízévesen fedeztünk fel az előszobaszekrényben. Árammal ment, szóval egy konnektor, bekapcs és kevésbé fájt az izomláz. Mint minden gyerek, mi is kipróbáltuk ott, ahol akkor még a madár sem járt, és nem lehet letagadni, hogy még gatyán keresztül is képes volt arra, amire Nea valószínűleg sosem lesz. Jó, a nagyi cucca igazi lepukkant szerkezet lenne most, de akkor még más idők jártak. Ezt a vibrátort igen letisztult formával áldotta meg a teremtője – ha nem lőttem volna le az egér párhuzamot, akkor most egy húsos férfinyelvet is felemlegetnék -, de akkor sem estem tőle hanyatt. Igaz van több erősségi fokozata és ritmust is tud váltani, de akkor sem érzem, hogy minket egymásnak teremtett a sors.

A kezemmel ugyanezt el tudom érni – amit nagyon fontos megjegyezni: nem volt impulzívabb Neaval az együttlét – és akkor még a barátomat nem is említettem. Míg az ember elmaszturbálgat egy többágyas szobában is lámpaoltás után, Neaval ez lehetetlen lenne kivitelezni. A hangja rögtön elárulná, mégis mire szántam magam. Egy pillanatra sem futott át az agyamon, hogy bevonjam ezt a segédeszközt egy intim estémbe, mert nem érdemelte meg. Mocskosul drága és hüvelyi orgazmust nem tud okozni. Az akkumulátora nem tudom meddig bírja, mert nem használtam agyon, csak három esélyt adtam neki. Az érintése művi, ezért sem cserélném le a pasimra. Bár a barátnőimmel folytatott beszélgetésekből kiderül, hogy van, aki teljesen odavan az ilyenért, szóval lehet, hogy nem vagyok jó tesztalany. "