Kétségkívül lehetne akár politikai-társadalmi vonatkozása is annak a trendnek, hogy a pornós csajok újabban szétvizelik Budapest utcáit. Mivel azonban nem hiszünk abban, hogy bármelyik művésznőnek is mondana valamit az a név, hogy a brüsszeli Jeanneken Pis, ezáltal pedig az sem fordul meg a fejünkben, hogy pisijüket az esélyegyenlőség jegyében spriccelik szét ezek a lányok, marad az értetlenség.

Főleg, hogy az SG video honlapján két magyar celeb arcát is felfedezhetjük a vizelős csajok között – segítünk: Judy Nero és Rácz Linda. A műsorvezetővé avanzsált expornós és a sztriptíztáncos mentségére váljék, hogy a videó képei alapján csak a természet lágy ölén, az erdőben könnyítettek magukon, de így is simán kimerítik a közszeméremsértés fogalmát, na meg egy világ dőlt össze bennünk. Néhány vizelős képen egyébként felfedezhetjük a HÉV-et, Combino-villamosokat, telefonfülkéket, BKV-buszokat is.

Az ilyen rosszalkodások a törvény szerint csak akkor járnának szabadságvesztéssel, ha a cselekmény bizonyítottan a csajok saját nemi vágyának kielégülésére irányul. Végülis egyszerű lenne utánajárni: "Szia, Rácz Linda. Élvezted?" De inkább hagyjuk.  Mindenesetre üzenjük a lányoknak, hogy nem árt, ha tudják: Jeanneken Pis már rács mögött van, hehe.