"Az ágyban én is ugyanazt kérem, amit egy átlag nő, én is azt szeretem, amikor a párom átveszi a rezgéseimet és érzi, hogy épp mire van szükségem: vadságra vagy érzékiségre" - mesélte a Velvetnek Judy Nero, akiről érdemes tudni, hogy ismét szabad préda.

"A normál dolgok érdekelnek, tényleg semmi extra elvárásom nincsen. Még az sem baj, ha nem tökéletes a szex, ha tudom azt, hogy jó érzéssel megyek haza, és jó érzéssel gondolok a másikra, ha nem vagyunk együtt. Ez sokkal többet ér, mint a szex. Annyit várok el, hogy ne nézzenek hülyének és ne csaljanak meg. Én is voltam meggondolatlan, én is voltam fiatal, de rólam nem beszélik Budapest szerte, hogy biztos kurva, mert escortozik, vagy ez meg ez dugta meg az éjszakában - mert nincs ilyen és nem is volt. Élem az életemet, rólam nagyon kevesen tudják, hogy hol élek, a páromat sem teregetném ki soha a nyilvánosság előtt" - tette hozzá a pornószínésznő, aki szerint teljesen másként kezelik a pornóiparban azokat a hölgyeket, akik csak leszbikus filmekben szerepelnek, és nem vállalnak be fiúkat.

Mivel Nero kisasszony csak rendezte a fiús produkciókat, kamerák előtt viszont csak lányokkal szexelt, nincsen videós bizonyítékunk arra, hogy hetero kapcsolatban mennyire érti a dolgát művésznőnk. Leszbi felhozatalban viszont bővelkedünk, akinek izgatja a fantáziáját, ne feledje, hogy a Taburádió volt műsorvezetője minél előbb szeretne megint férjhez menni, hajrá.