Tönkrement Judy Nero házassága

2009.02.07. 13:55
Másfél évnyi házasság után válik férjétől Judy Nero. A pornódíva nem köti senki orrára, hogy miért döntött így, mint mondja, még mindig tiszteli annyira a férjét, hogy nem teregeti ki a szennyest. A szakítást kudarcként éli meg, ennek ellenére még mindig hisz a házasság intézményében, és szeretne minél hamarabb újra feleség lenni. A jövendőbelinek még az ágyban sem kell nagyot alkotnia, elég, ha nem nézi hülyének Nerót.

Mint egy szép mese, úgy kezdődött , de nem tartott sokáig Judy Nero házassága. A pornószínésznő másfél éve még boldogan számolt be arról, hogy három hetes ismeretség után megkérték a kezét, a napokban viszont bejelentette, hogy válik. (Igaz, ami igaz, volt egy kis csavar a történetben, de végül kiderült, csak egy rosszul elsült reklámfogás volt a Szabó Leslie-ügy.) A miértekre azonban nem hajlandó válaszolni, mint mondja, ez egy olyan dolog, ami két emberre tartozik, ráadásul a történtek ellenére még mindig tiszteli a férjét annyira, hogy ne teregesse ki a szennyest.

"Soha nem arról voltam híres, hogy a magánéletemet a nyilvánosság elé tártam, pedig az esküvőm megörökítéséért busás összegeket kínáltak fel" - mesélte a Velvet megkeresésére Nero. "Pornósztárként kerültem be a köztudatba, és nem tartom jónak - ha már a férfiak rajongásából élek valamilyen szinten -, hogy a páromat reklámozzam. Annak idején megosztottam az emberekkel, hogy férjhez megyek, most azt is bevallom, hogy válok, ennél többet nem szeretnék erről beszélni, hiszen az én válásom is ugyanolyan, mint mindenki másé."

A Taburádió volt műsorvezetője pár hónapja még úgy gondolta, hogy ha egyszer férjhez megy, az örökre szól, ezzel szemben számára is bebizonyosodott, hogy semmi nem tart örökké. Ettől függetlenül hisz a házasság intézményében, minél hamarabb szeretne megint feleség lenni, és kínosnak érzi, ha a válásáról faggatják.

"Az, hogy annak idején az esküvőmről beszélhettem, nagyon jó dolog volt, de most ciki, hogy a válásomról kell. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem egy kudarc, de tudom, hogy jönnek jobb idők: lehetek még egyszer boldog és férjhez is mehetek még egyszer. Még ha nem is a saját hibámból történt, ami történt, nehéz ezzel szembesülni és nehéz dolog szembesíteni ezzel a családot és az ismerősöket, barátokat."

Nerónak saját bevallása szerint eddig csak hosszú kapcsolatai voltak, soha nem volt egyéjszakás szex az életében. "Nem fordult elő egyszer sem, hogy diszkóban megismerkedem valakivel és két óra múlva ott hempergek vele a kocsijában. Egy öt éves és egy hét éves kapcsolatot tudhatok a hátam mögött. Táncoltam, dolgoztam az éjszakában, de sosem ott ismerkedtem, ahol dolgozok. Az pedig, hogy playboy cicaként mosolyogjak és közben luxuskurva vagyok - ugye sok ilyet tudunk -, az nekem nem fért bele. Én egy kellemes kategória vagyok: a magánéletben nem öltözködöm hivalkodóan, nem hozom cikis helyzetbe a partnereimet, nem futtatom magamat főműsoridőben a kereskedelmi csatornákon - pedig megtehetném, mégis egyetlen egyszer volt eddig erre példa: a Hal a tortánban szerepeltem. Végzem a dolgomat, de sosem tennék olyat, amivel a páromat megbántom, ezért általában büszkék rám."

( Hogy mit vár el az ágyban partnerétől a pornószínésznő, arról a Muffinban olvashatnak , ahová meglepetés videókat is csempésztünk a 18 éven felüli olvasóink számára. )

Már a harmadik hete, hogy a pornószínésznő távozott a Taburádiótól, de nem tétlenkedik, sok lehetőség közül válogathat, például egy másik rádió is megkereste már és munkát ajánlottak neki. "Nagy előrelépés számomra, hogy egy külföldi erotikus rendezvényhez is felkértek műsorvezetőnek. Ausztriában ez a kiállítás turnészerűen zajlik, Európa minden részéről vannak meghívott pornószínésznők. Keleti Györgyivel készülünk közös fotózásra, Kasza Tibit fogjuk felkeresni, mert nagyon szeretjük a képet, hogy készítsen rólunk egy közös fotósorozatot."