18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mészáros Dóra benyalta magát a letteknél

2009.02.19. 14:25

 

Izzasztó meleg, fülledt levegő, cikázó fények, dübörgő zene, meztelenül vonagló férfi és női testek a színpadon, és egy rakat vibrátor – nagyjából ennyiről szól itthon mindennemű erotika fesztivál, nevezzük azt kiállításnak vagy expónak. Külföldön sincs ez másképp, csak a szereplők változnak – attól függően, hány új feltörekvő fiatalt kebelez be a szexipar – a koncepció állandó.

 

Rigában az elmúlt évek tendenciáját követve előző hétvégén is megrendezésre került egy hasonló jellegű rendezvény, és egy fedél alatt lihegett tucatnyi pornós. Magyarországot Mészáros Dóra képviselte, aki egyébként Rácz Lindával karöltve a tavalyi budapesti Erotika Expo művészeti vezetője volt. Na de sok a duma, íme egy videós összeállítás a fesztiválról, az éles szeműek biztosan azonnal kiszúrják hazai üdvöskénket is másik két lány társaságában, heves és erotikus nyelvcsapások közepette.