Külön műfaj a pornóban a tini és diáklányokkal való szex – legalábbis ennek hihető ábrázolása. A gyökereket hol máshol is kereshetnénk, mint Japánban, ahol az iskolai egyenruha mintegy vizuális ikonná vált. Mert hát mi sem egyszerűbb, mint sailor fukuba ( szó szerint tengerészruha, ismert japán iskolai egyenruha, amit a felsőtagozatos, gimnazista és főiskolás lánynövendékek viselnek ) öltöztetni a pornóbigéket, így a megjelenése egyből azt sugallja, hogy a viselője cirka 17 éves. Az ötleten felbuzdulva világszerte seperc alatt diáklányokká varázsolják a művésznőket: a ruházat legtöbb esetben blúzból és egy rakott szoknyából áll, és különféle nyakkendőkkel, kendőkkel és csokrokkal dobják fel az összhatást. Cipő, zokni is szolgál kiegészítőként: a zokni általában tengerészkék, illetve fehér; a cipő pedig fekete belebújós.

 

Ezek után pedig már csak a forgatókönyvet kell összedobni, az írók pedig hatalmas fantáziával vannak megáldva, vegyük csak ezt a történetet: „Iskola után a tanárnál jelentkezik. Itt kezdődik az izgalmas része a történetnek. A tanár verést javasol, amit a lány elfogad. Ám arra kéri a férfit, hogy a pálcával ne a fenekét verje, mert hétvégén strandra készül, nem szeretné, ha látszana a verés nyoma. Inkább úgy helyezkedik el, hogy a feneke szétnyíljon, és a tanár a popsilyukra mérje a büntetőütéseket.”

 

Aztán meg csak pislogunk a cseh tanárnő videóján, a kenderesi tanár esetén, meg a rendőrtiszti főiskolásokon. És ha már vettük az amatőröket, összegyűjtöttük a leghíresebb rakott szoknyás pornószínésznőket is - van belőlük szőke, barna, vörös, japán, kinek mi tetszik. Apropó: kinek mi tetszik? Egyáltalán: tetszik?

 

Faye Reagan
 

 Azumi Harusaki

Celina Cross

Dakota Brookes

Destiny

Dizzee

Jasmine Byrne

Maria Ozawa

Riley Evans