horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Távirányítós vibrátor a japán pornó új sztárja

2009.02.26. 21:12

 

Hogy a japánok enyhén szólva őrültek, azt már megszoktuk. Na jó, azért a legújabb hülyeségük nem múlja felül a japán-kenyai jótékonysági pornót, meg a férfiaknak kitalált melltartót - és számunkra ez is leginkább komédiának hat, ám a műkedvelők szerint bizonyosan az egyik legszívszaggatóbb eposz, ami valaha képernyőre került.
 
A történet nagyon egyszerű: három leányzó, Anje Hoshi, Yuuri Nanas és Kurara Iijima vaginájába tolnak egy-egy távirányítós vibrátort ( mellcsipeszekkel is kedveskednek nekik ), majd útjukra eresztik a bevállalós pornóbigéket, hogy például tömegben, emberek között, a távolból hozzák rájuk a frászt. Mert hát egyébként a végkifejlet inkább vicces, mint erotikus, a kiváltott mozdulatok pedig leginkább a break-re emlékeztetnek, mintsem szexuális izgalomra - a lányok sikítozásáról nem is beszélve.
 
Jó, jó, a loliconos poszt óta tudjuk a szakértő kommentelőktől, hogy mi, szimpla európai emberek vagyunk a zárkózottak, bezzeg a japánok, akik nyitottak mindenre, tanulhatnánk tőlük. Hát hajrá, figyeljünk és jegyzeteljünk, véletlenül se maradjunk le.

 

Klikk még több tejbetök japánért!