horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Volt tanára szerint hazudik a szüzességét áruló román lány

2009.03.27. 09:52

Az utolsó pillanatban felfüggesztette szüzessége árverezését a román Alina Percea. A 18 éves lány február 26-án tette fel hirdetését egy német szexaukciós oldalra, de annak ellenére, hogy közel 50 000 eurót remélt az ártatlanságáért cserébe, a licit összegét mindössze 5000 euróig tornászták fel a lelkes úriemberek.

Percea kisasszony természetesen nem ezt az okot, hanem középiskolai tanára nyilatkozatát adta magyarázatként a szüneteltetésre. A napokban ugyanis az Alexandru Dumitrescu nevű pedagógus az egyik német magazinnak azt nyilatkozta, hogy a lány szüzessége csak tündérmese, és Percea ezzel a húzásával csak híres akar lenni. Azt is cáfolta, hogy volt tanítványa az egyetemi tanulmányait akarja finanszírozni a befolyt összegből, állítása szerint ugyanis a lány még a középiskolát sem végezte el, mert két év után otthagyta az iskolát.

Úgy tűnik, Percea felvette a kesztyűt a pénz és a jóhíre érdekében: jövő hét csütörtökön egy sajtókonferencia keretén belül egy független nőgyógyász vizsgálatának segítségével akarja bebizonyítani, hogy még valóban ártatlan.