Ötezer eurónál tart a licit a román lány szüzességéért

2009.03.24. 22:00
Az amerikai Natalie Dylan után szabadon most egy 18 éves román lány árulja ártatlanságát egy német szexaukciós oldalon. Megfelelő egészségügyi igazolások bemutatása mellett Alina Percea hajlandó akár gumi nélkül is szexelni, egyetlen elvárása, hogy a licit összegének kiperkálása mellett az úriember minden más költségét állja. Az árverés két nap múlva lezárul, a szüzességért felajánlott összeg eddig 5000 euró.

Szüzességét árulja egy német szexaukciós oldalon egy 18 éves román lány. "Ez lesz az első alkalom az életemben, ezért szeretném, ha az esemény különleges lenne" - írja a hirdetésben Alina Percea, aki az üzletet romantikus környezetben szeretné nyélbe ütni, és ha úgy alakul, akár egy egész hétvégét is a nyertessel töltene. Egyetlen kikötése, hogy az általa úriemberként aposztrofált személy minden felmerülő kiadást álljon, beleértve ebbe az utazás, az étterem és a szálloda költségeit is.

"A találkozó alkalmával szívesen megmutatom neked a nőgyógyászati igazolást az ártatlanságomról" - folytatja a lány. - "Ha pedig a biztonságom érdekében az illető egészséges, és ezt megfelelően igazolja is, készen állok arra, hogy az óvszer használatáról is lemondjak, a terhesség ellen pedig gyógyszerrel fogok védekezni."

Alina Percea

"Karcsú, elegáns és fiatal vagyok, barna vállig érő hajam és barna szemem van, 173 cm és 49 kiló vagyok. Nem dohányzom, de a dohányosok nem zavarnak. Kedvelem a jó humorú, olvasott és közlékeny embereket, és tisztelem azokat, akik engem is tisztelnek. Megértő és szelíd vagyok. Az egyetlen hiányosságom, hogy nem beszélem a német nyelvet - az árverési szövegben egy barátom segített nekem - ezért a találkozóhoz angol nyelvtudás szükséges. A randevút az árverés után legkésőbb két héten belül szeretném megejteni."

Utóiratban Percea fontosnak tartotta azt is közölni, hogy a befolyt összeget főiskolai tanulmányára szeretné fordítani, így biztosítva a jövőjét. Pár hónappal ezelőtt egy 22 éves amerikai lány pont ez okból kifolyólag ugyanígy aukcióra bocsátotta legbecsesebb kincsét.

A Natalie Dylan álnevet használó lány hirdetésére több mint tízezer férfi licitált, és csaknem négy millió dollárra értékelték a szüzességét. "Megdöbbentő, hogy a férfiak hajlandóak ennyit fizetni valaki szüzességéért, pedig ez már nem is olyan nagy érték. Szerintem verseny alakult ki köztük, és mindannyian nyerni akarnak" - nyilatkozta januárban a diáklány, aki prostituáltként dolgozó nővérétől leste el az ötletet.

Hogy Percea kisasszony esetében a németek zsugoriak, vagy egyszerűen csak nem jön be nekik a lány, azt nem tudni, mindenesetre a február 26-án kezdődött licit összege mindössze 5000 eurónál tart.