horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szex a háziállatok szeme láttára

2009.04.27. 16:03 Módosítva: 2009.04.27. 17:50

Az amatőr pornót mostanában sokkal jobban favorizálják a felnőtt filmek szerelmesei. A közvélemény szerint ugyanis a házi készítésű videókban még fellelhető a természetesség, javarészt a nyögések, sikoltozások sem műanyagok, és az orgazmus is igazi, ha van. Egyetlen szépséghibája a dolognak, hogy a nem profin előkészített aktust és forgatást félbeszakíthatja a postás csengetése, egy telefonhívás, vagy éppen az, hogy a kedvenc háziállat besétál a képbe.

A heavypetting.com ennek kapcsán összegyűjtött pár olyan jelenetet, amiben kutyusok, cicák sétálnak a kamera elé, vagy éppen a szexjelenettől megilletődve kuksolnak a háttérben. (Tiltva persze nincs, egyedül Massachusettsben van ehhez hasonló esethez törvény: abban az államban lovak társaságában nem lehet szexuális kapcsolatot létesítei a rodeóbohóccal.) A képek erősen cenzúrázottak, de hát most nem is a lényeg a lényeg.

cqBWWVZD3mhnykwtdb9Ha4tHo1 500