horoszkóp

Orgazmus közben lövöldözni tilos

2009.04.04. 20:00
Nem tetszett az egyik floridai szenátornak, hogy náluk az állatvilágból kizárólag a tarajos sül megdugásáért jár büntetés. Pár hete ezért törvényjavaslatot nyújtott be, hogy mindenféle animal-szex tiltottá váljon. A zoofilok így kénytelenek lesznek például Utah államba költözni, ahol mindaddig tevékenykedhetnek, amíg nem fizetnek az aktusért. Ott viszont a mentőautós-szexet kell kerülni, mert börtön is járhat érte, és Wisconsinban is csak akkor érdemes dugni, ha nem áll senki szándékában a nők orgazmusával egyidőben lövöldözni. Magyarországon sem a szexjátékok vásárlását, sem a macskával történő dugást nem büntetik, kivéve, ha az megdöglik közben. Amerika legelvetemültebb szextörvényei.

Egy jelenleg érvényben lévő törvény szerint tilos tarajos sült dugni Floridában. Hogy miért pont ezt az állatot tüntették ki a védelemmel, azt nem tudni, a kizárólagosság viszont szemet szúrt az egyik szenátornak is. A wtsp.com híre szerint ugyanis pár héttel ezelőtt Nan Rich, a szenátus büntetőjogi bizottságának egyik tagja egy új törvényjavaslatot nyújtott be, miszerint mindenféle állattal való közösülést tiltsanak meg az államban. A törvény érvénybelépéséhez már csak Charlie Crist kormányzó aláírására várnak.

Ha a rendeletet jóváhagyják, a zoofilok kénytelenek lesznek a legnagyobb internetes pornófogyasztó államba, Utah-ba költözni, ha szabad szexet akarnak. A mormonok lakta területen ugyanis állatokkal közösülni csak akkor tilos, ha az pénzért történik. Na de hülye is lenne bárki tehenet venni, ha ingyen van a tej. (A utah-i Tremontonban a mentőautóban történő szexet is ajánlatos elkerülni a hölgyeknek, mert lebukás esetén állítólag a helyi lapok már másnap közlik a nevét amellett, hogy rendőrségi ügy lesz belőle. )

A csirkékre specializálódott embereket Texas állam várja tárt karokkal, feltéve, ha kellően aktív tollas partnert talál magának az illető: a baromfit ugyanis tilos előre-hátra húzogatni, kizárólag a csirke mozoghat. (Ha valaki még így is bevállalja a letelepedést, és netalán Dallasba költözik az egész családjával együtt, jó, ha figyelmezteti az asszonyt, hogy 30,48 cm-nél hosszabb vibrátort semmiképp ne vigyen be a munkahelyére, mert tiltja a törvény.) Amennyiben nem jön be a farmerélet, irány West Virginia hegyvidéke, ahol bármelyik faj megkörnyékezhető, ha annak súlya nem haladja meg a 18,14 kg-ot.

A 14 éves hét lúzere díjazottunk pedig örülhet annak, hogy nem Minnesotában bukott le, ott ugyanis tiltják az élő hallal történő közösülést. Döglöttel szabad. (Ugyanitt az asszonyok feljelenthetik a férjüket, ha azok fokhagyma vagy szardíniaszagú lehelettel követelik ki a szexet, és súlyosbító körülményt jelent, ha a férfi a fogmosásnak az asszony kérésére sem tett eleget.)

Mi a helyzet itthon?

Magyarországon az állatvédelmi törvényben nem szerepel olyan passzus, ami büntetné azokat, akik az állatokat szexre kényszerítik. A magyar jogrend ugyanis nem említi a zoofíliát, így az elkövető tettét maximum fizikai bántalmazásnak minősíthetik. A Btk. szerint állatkínzást követ el, aki a gerinces állatot indokolatlanul oly módon bántalmaz, vagy gerinces állattal szemben olyan bánásmódot alkalmaz, amely alkalmas arra, hogy annak maradandó egészségkárosodását vagy pusztulását okozza. A hazai jogértelmezés szerint tehát ha a közösülés nem okozott maradandó egészségkárosodást, akkor az nem büntethető. Tavaly egy 18 éves dóci fiú ellen tettek feljelentést, mert az egyik videómegosztóra feltett felvételen szemlátomást a saját macskájával szexelt. Az ügyet kivizsgálták, a szakértők pedig arra a megállapításra jutottak, hogy csak imitálás történt, de ha bebizonyosodott volna a tényleges aktus, akkor is kétséges lett volna, milyen büntetést kap a srác.

Az Associated Content cikke szerint Massachusettsben annyira óvják az állatokat mindennemű szex-témától, hogy oda még azoknak sem érdemes menni, akik lovak szeme láttára akarnak dugni a rodeóbohóccal. A törvény ugyanis szó szerint megtiltja az aktust az állatok jelenlétében. Azt is megtudtuk, hogy Coloradóban tilos alvó nőt megcsókolni, de a Wisconsin állam Connorsville városkájában hozott rendelet még ennél is jobban óvja a nőket: szigorú büntetés jár azért, ha a férfi akkor süti el a pisztolyát, amikor az asszonyka éppen elélvez. Alabamában semmilyen törvény nem említi az orgazmus melletti lövöldözést, viszont szexjátékszerek árulása és vásárlása is büntetést von maga után. Annak pedig, aki Bakersfieldben kívánja meg a sátánt, mindenképp szem előtt kell tartania a biztonságos szexet: az ördögöt csak gumival lehet megdugni.