18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tizennégy kilót bír el a világ legerősebb vaginája

2009.07.09. 14:44 Módosítva: 2009.07.10. 09:54

Valószínűleg kamu az a hír, miszerint újabb Guiness-rekord dőlt meg a napokban, de annyira abszurd, hogy megosztjuk olvasóinkkal. A 42 éves Tatyána Kozsevnyikova a hírek szerint azzal került be a csúcstartók közé, hogy hüvelyizmai segítségével megtartott néhány üveggömböt, melyek súlya összesen 14 kilogrammot tett ki. A világ legerősebb vaginájának állítólagos birtokosa a Life.ru-nak számolt be gyakorlatairól, amit 15 éve, gyermeke születése után kezdett. „A szülés után elképesztően elgyengültek a hüvelyizmaim. Elkezdtem olvasgatni, és megtaláltam a megoldást. Körbenéztem a lakásban, és rátaláltam egy muránói üveggömbre, amit felhelyeztem a vaginámba" – mondta a lapnak. Az orosz asszony természetesen edzéstervet is javasolt a hasonló gondokkal küzdőknek.

„Behelyezel egy gömböt a vaginádba, amihez egy madzag, annak a végére pedig egy kis horog van kapcsolva. Miután felhelyezted, ráteszel a kilógó horogra egy újabb golyót" - írta körbe a majdnem gésagolyót a 42 éves világrekorder. Kozsevnyikova szerint a használat kezdetekor bőven elég napi öt perc gyakorlás, amit később persze hosszabban is folytathatunk. Az asszony tapasztalatai mindenesetre biztatóak, elmondása szerint egy hét alatt is nagy fejlődés megy végbe a hüvelyizmokban, amiknek karbantartásával szexuális életünk minősége is javul.