Nagyszerűen kihasználta a gazdasági válság adta lehetőségeket egy internetes pornóportál, hiszen a profi színészeket egyre kevésbé tudják megfizetni - a fogyasztók viszont ezt nem is bánják, sőt, egyre jobban favorizálják az amatőr filmeket. A Sell Your Sex Tape ezért úgy gondolta, összeköti a kellemeset a hasznossal, és egy érdekes üzletet ajánlott az exhibicionista párok számára: 2000 dollárt fizetnek nekik, ha egy héten keresztül dokumentálják a szexuális életüket.

Az összeg első hallásra biztosan soknak tűnik, de ha belegondolunk abba, hogy ennyiért hány órás használható anyagot kap úgy a honlap üzemeltetője, hogy a forgatás helyszínét, eszközöket stb. sem kell megfizetnie, mindenképp kifizetődőbbnek tűnik, mint egy profi film. Ráadásul szinte elő sem fordulhat az átlag amatőr videókból jól ismert Tomor András-féle bálnaszex, a kiírás szerint ugyanis kifejezetten csinos és fiatal szereplőket keresnek.

A kiskorúakat természetesen kizárták a lehetőség alól, és se pisi szexre, se nyilvános pornóra, se erőszakosságra nem kíváncsiak. Lényeg, hogy minél természetesebbnek tűnjön a szituáció. Keresetből és kínálatból is van bőven, a honlap teli van videókkal. Ide kattintva mazsolázhat.