Minden valószínűség szerint perelni fogja a Tom Média Gáspár Győzőt, amiért az a szóbeli megállapodás ellenére sem jelent meg az Erotika Parádén. Bezzeg mi. Bár a pornószínházat messze elkerültük, mert féltettük a gyomrunkat, és a Pornó Oszkár Díj lehetetlen jelöltjein is jót vigyorogtunk, még mindig vannak, akik komolyan veszik ezt az egész hóbelevancot. A válságra meg mindent rá lehet fogni: a gyér felhozatalt és az érdektelenséget is.

Hétvégén lezajlott a háromnapos erotikus rendezvény, az Erotika Parádé, amelynek a szervezését ismét a Tom Média vette kézbe. Tomor András szerint az elmúlt időszakban senki nem vette figyelembe a profizmust és a minőséget, most viszont minden eddiginél jobb bulit ígértek a rendezők. A szándék meg is volt, hiszen olyan celebek közreműködését harangozták be, mint például Benkő Dániel, Gáspár Győző, Majoros Péter alias Majka, és hosszabb szünet után a magyar pornópápának titulált Kovács „Kovi” István is elfogadta a meghívást.

Gáspár Győzőt beperli a Tom Média

Aztán már a Népligetben szervezett vibrátordobó-versenyen kiderült, hogy valami hiba van a gépezetben, Gáspár Győző ugyanis nem tette tiszteletét az eseményen. Ettől függetlenül még akkor szó sem volt arról, hogy a roma rapper – akit egyébként a pornószínház dumagépének szántak – visszamondaná a szereplést. Persze azt sem lehet mondani, hogy ez mégis így történt, hiszen Győzike nemes egyszerűséggel fel sem vette a továbbiakban a telefont. Tomor tajtékzott a dühtől, perrel fenyegetőzik, bár kettőjük között mindössze szóbeli megállapodás köttetett.

Bezzeg Benkő Dániel. Kékszakállú faszharcosunk természetesen minden egyes parádét megelőző összejövetelen megjelent, pedig neki csak egy csettintés, és házhoz megy a pina. Az Erotika Parádén viszont sikerült pont azt az időpontot kiválasztanunk, hogy elkerüljük egymást, a híre viszont így is elért hozzánk:

Mészáros Dóra kikérte magának Benkő nyomulását

„Nem értem ennek az embernek a viselkedését” – mesélte Mészáros Dóra, aki a rendezvény művészeti vezetőjének pozícióját töltötte be, emellett természetesen ő is aktív résztvevője volt a showműsornak. „Már első alkalommal a mellkasomat csókolgatta. Annyira meglepődtem, hogy hirtelen nem is tudtam ezzel a helyzettel mit kezdeni. A golfpályán megrendezett sajtótájékoztatón később ki is osztottam. Nem azért van ő ott, hogy mindenkit végigfogdosson. Innentől kezdve elég furán állt hozzám: ma megjegyezte, hogy vastag a karom, és közölte, hogy ősasszony vagyok. Na, itt végképp betelt a pohár - amúgy sem vagyok túl jóban magammal, és akkor egy ilyet kapok.”

Benkő persze hű maradt önmagához, és tovább mászott Mészáros idegein. Az öltözőben is rányitotta az ajtót „Hadd nézzelek” felkiáltással. „Köpni-nyelni nem tudtam. Mi ez? Egy vásár?" – akadt ki a művésznő. "Ez azért már a disztingválás teljes hiánya. Teljesen úgy érzem, hogy belemászik az intimszférámba, és nem csak az enyémbe. Ezt biztosan nem rossz szándékkal teszi, sőt, szerintem észre sem veszi magát. Nem érzi, hogy nem feltétlenül jó az egy csajnak, hogy teljesen belemászunk az aurájába. Menjen ki a színpadhoz és nézzen meg, ha érdeklem, ne az öltözőben vizslasson, ahol semmi keresnivalója” – zárta rövidre a témát az olykor zaklatott életű Mészáros Dóra, akinek a szombati nap folyamán még három fellépése volt a parádén kívül, így épp hogy csak el tudtuk csípni viharos távozása előtt.

Nem akartunk hányni, így kimaradt a pornószínház

A tendenciát követve most is szerettünk volna a pornószínházba bebocsátást nyerni, de az idei rendezvényen erről – a fotós kollégával együtt – nem is lehetett szó. Azt ugyanis most egy külföldi producer üzemeltette, aki forgatott is a helyszínen, hogy később a rögzített eseményekből film készülhessen. Magánemberként és csupán azért, hogy például szemtanúi lehessünk egy swinger rekordkísérletnek, nem is éreztünk túl nagy késztetést, hogy háromezer forintot csengessünk ki. Aztán meg, ha tudatalatti perverz vágyaink mégis a felszínre törtek volna, és tudatosan a kassza felé vesszük az irányt, ott biztos lett volna a megfutamodás. A nyáron bálnaszexként aposztrofált aktus női résztvevőjét harangozta be épp, mellbimbóját pedig már a bejáratnál alaposan megcincálta Gigi, aki a rossz nyelvek szerint egy hímneműtől már kaphatott egy sallert a fogazás miatt, azért pártolt át a nőkhöz. A biszexuális lányt egyébként Devil Virginnel karöltve jelölték a Pornó Oszkárra a Legjobb leszbi műsor kategóriában, ám a hírek szerint Virgin kisasszony nem volt hajlandó a fiús csajjal közelebbi kontaktusba kerülni. Gigi repült, helyét pedig Nicol D’oro vette át, a friss páros pedig haza is vihette a Pornó Oszkár Díjat. (További részletek a Muffinon megtekinthetők, kizárólag 18 éven felüli olvasóink számára.)

További Pornó Oszkár díjazottak:

2009. Legjobb szex fotós: Csukás Tibor,

2009. Legjobb extrém show: Karina Wild és Nadja Shark,

2009. Legjobb erotikus modell: Lévai Adrienn,

2009. Életmudíjasa: Kovi,

2009.Legjobb erotikus show: Mészáros Dora,

2009. Legjobb pornó sztár: Regina Moon,

2009. Legjobb pornó film: 2009: Született kefélő feleségek

2009 Legjobb Leszbi müsor: Nikol D’oro és Devil Virgin,

2009. Amatör szex jelenet: Amanda Ricci

2009. Legjobb sztriptiz műsora: Mya Diamond,

2009. Legjobb Erotikus Webáruház: www.szexshop.hu.

Tiszteletbeli Pornó Oszkar dij: Benkö Dániel

Amennyit a parádéból tapasztaltunk, Devil Virgin szóló előadása volt a legszínvonalasabb. A sztriptíztáncos ugyan még csak 18 éves, és még érettségi előtt áll, arca már nem volt ismeretlen a számunkra: az S’MS kávézóban megrendezett Frusztráció Fetish Party folyamatos fellépője. A szado-mazo műsorokkal szórakoztató lány most domina szerepben tetszelgett, a közönség soraiból felhívott vendégszereplője pedig szemlátomást szintén meg volt elégedve a teljesítményével.

Te otthon pinát nem látsz?

Az őszi expóhoz képest is csekély számú látogatók között sokáig kerestük arra a kérdésre a választ, hogy milyen meggondolásból látogat el egy ilyen eseményre az ember - azon kívül, hogy a Velvet szexrovatának cikklistáját bővítse. Jó ideig viszont senki nem is akart velünk szóba állni, pedig soha nem azzal kezdtük, hogy „Mert, ugye, te otthon pinát nem látsz?”.

„Telefotóztam egy 4 gigás memóriakártyát 2 óra alatt” - mesélte végül a 43 éves János, aki visszatérő vendége az erotikus rendezvényeknek, amelyekre egyedül szokott ellátogatni. „Én speciel csak hobbifotózásból járok ilyen helyekre. Nemi élmények tekintetében a swinger klubok az igaziak. Ezek a parádék inkább afféle szexi ruhabemutatók. Nem csúnyák a szép női testek, arcok, borotvált puncik sem, de igazán akkor mutatósak, ha valami dögös ruhában vannak. Tehát ide az olyanok, mint én, esztétikai élményért és vásárlásért járnak”.

A műszerész férfi elmondása szerint különösebben nem rajong senkiért, de Mészáros Dórát mindig szépnek és szexinek tartja. „Amúgy nekem az aránylag vékonyabb lányok tetszenek, tenyérnyi cickókkal és jól érzékelhető domborulatokkal” – tette hozzá, és meglepetésként szolgált neki, hogy Kovi és a Luxx is tiszteletét tette az eseményen. János a vasárnapot tartotta megfelelőnek arra, hogy kilátogasson az expóra, hátha kevesebben lesznek, és többet láthat a fellépőkből.

„Hogy miért van szükség, és szükség van-e egyáltalán effélékre? Swinger klubos élményeimből az derül ki, hogy a szexben is a gyakorlat teszi a mestert, továbbá országunkban még mindig hatalmas a szégyenlősség, el tudom képzelni, hogy efféle csinos szexi borotvált puncikat otthon nem igazán láthat a közönséges halandó. Mert láthatóan akkor készül a legtöbb kép, amikor jól beterpesztenek a fellépők.”

A válság miatt van minden

„Ahogy látom, a DVD-s és nyomtatott szexipar válságban van, mert az interneten rengeteg a jó minőségű ingyenes videó. Nyitottság? Az emberek egy részét érdekli a dolog, de úgy tűnik, ez egy specifikus réteg, akiket nem zavar a nyilvánosság. Kezd elterjedni a swinger kultúra is, bár sokan csak a sima párcserére gondolnak, és eléggé szégyenlősek, tovább zárkózottak, főleg a kezdők.”

Tapasztalata szerint viszont az emberek lassan levetkőzik a gátlásaikat, amióta nem különösebben érdekes, hogy meztelen-e valaki vagy nem. „Hogy konkrétan mekkora az igény az erotika kiállításokra? Egy lassan növekvő réteg igényli, amely a válság miatt valószínűleg ritkábban jár el ezekre is. Tehát, szerintem csökken a látogatottság emiatt” – mondta az erotikus rendezvények magányos látogatója.