18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Játék: Melyik pornószínésznő terpeszt a képen?

2009.11.02. 09:20 Módosítva: 2009.11.02. 11:13

Ahogyan arról korábban is szó volt, heti rendszerességgel 18-as karikás játékra invitáljuk a Muffin olvasóit, az első 10 helyes megfejtő között pedig minden alkalommal kisorsolunk egy-egy szexuális segédeszközt vagy kiegészítőt. Az első feladvány óta rengeteg helyes válasz érkezett a szerkesztőségünkbe, ám annak ellenére, hogy véleményünk szerint jó sokat segítettünk, így is volt olyan, aki nem találta el, kikhez tartoznak a meztelen alsótestek. A helyes megfejtés:

Mészáros Dóra: c,

Devil Virgin: a,

Pirner Alma: e,

Judy Nero: b,

Mya Diamond: d,

Alexa Diamond: f,

A nyertest, aki ezt a csíkos szembekötő szettet nyerte, november 3-ig, azaz holnapig értesíteni fogjuk.

A mostani feladványunk főszereplőit nem a magyar pornóiparban kell keresni, de remélhetőleg a szakavatottabb olvasók ettől nem esnek kétségbe. A feladat egyszerű: írja meg nekünk, kik szerepelnek a képeken! Segítségképp eláruljuk, mind a hat csaj neve szerepelt már nemrégiben a Velvet hasábjain. A helyes megfejtők között most ezt a klitoriszvibrátort sorsoljuk ki. Leveleiket a kelemenh@index.inda.hu címre várjuk.

a,

porn003

b,

porn005

c,

porn004

d,

porn002

e,

porn001

f,

porn006