A randiblogon Eivissa pár hete feltette a nagy kérdést, és a szavazók döntő többsége amellett szavazott, hogy általában lehunyt szemmel csókolóznak. A kérdést muffinosítjuk, a bugyi és a gatya itt, ebben az esetben már lekerült - lévén a Velvet minden ami szex blogjáról van szó -, most arra vagyunk kíváncsiak, hogy olvasóink az orális élvezeteket (segítünk: szopás, nyalás) nyitott vagy csukott szemmel végzik.

Nem reprezentatív felmérésünk eredményeképp kiderült, hogy mindkét verziónak megvan a maga rajongótábora (Kivéve azokat, akik egyáltalán nem hajlandóak orálisan kielégíteni a másikat, de ez majd egy másik poszt témája lesz). Azok, akik a csukott szemmel való kényeztetés mellett voksoltak, azt mondják, ez a módszer legfőképp annak a jele, hogy az aktív fél élvezi, amit csinál. Ez pedig, mint mondták, a másik izgalmát is fokozza. Voltak viszont olyanok, akik egyszerűen csak zavarba jönnek attól, ha partnerük tekintetét véletlenül elcsípik, ezt kerülvén inkább végig lehunyják a szemüket.

Mások viszont a szemkontaktusra esküsznek, az egyik férfi interjúalanyunk szerint már-már hatalmi játszmának is mondható az, amikor egy nő őt nézi, miközben a farka a szájában van. Ő ugyanerre a módszerre szavazott a nyalás esetében is:

Ön hogyan elégíti ki partnerét?

„Szeretek a csaj szemébe nézni, látni benne a vágyat, az orgazmus követelését. Számomra úgy az izgató, különösen, ha mindvégig fenntartjuk a szemkontaktust, míg el nem élvez".

Igazságot nem tudunk tenni, ebben az esetben is szavazásra bocsátjuk a kérdést. Ön nyitott vagy csukott szemmel szokta orálisan kielégíteni a partnerét? A bátrabbak pedig igazán megírhatnák nekünk azt is, hogy miért.