Egyes újságokban úgy fogalmaznak, hogy tovább bonyolódik Tiger Woods nőügye, pedig a képlet a lehető legegyszerűbb: a világhírű golfbajnok mindenkit megdug a környezetében, aki él és mozog. A pasit másfél hete karmolta össze a neje és verte szét az autóját golfütővel, mert kiderült egy megcsalás, azóta pedig minden napra jut egy nő, aki állítja, hogy szoros kapcsolatot ápolt a sportolóval.

Woods étvágya nagy volt, és nem is elégedett meg holmi átlag nőcskékkel, a listáján ugyanis két pornós is szerepel. A 36 éves Holly Sampsonról tegnap derült ki, hogy a férfi ágyában – vagyis, ki tudja, hol – kötött ki, ma pedig Veronica Siwik-Daniels, alias Joslyn James jelezte, hogy neki is megvolt Woods. A Nicollette Foster, Andrea Michaels és Zoé néven is tevékenykedő Sampson a BDSM műfajnak a nagy mestere, és James sem cicózik, ha bevállalásról van szó: ő a dupla behatolós jelenetekben bizonyított.

Tiger Woods melyik pornós excsaját blokkolná?

A csajok még nem nagyon beszélnek, de ha az orlandói pincérnő szavainak hinni lehet, Woods nem éppen a gyengéd szex híve, őt például többször el is fenekelte, és a haját cibálta kutyapózban. Minden bizonnyal nem véletlen, hogy eme két nagytudású pornóst is előszeretettel használta, bár az még nem derült ki, hogy ténylegesen szereti-e a szadomazo műfajt. A lányokat elnézve amúgy inkább beszélhetünk pofonokról, mint ízlésről, persze biztosan akad, aki Woods után szabadon blokkolná őket. Önnek melyik jön be?