A golfbajnokot hétvégén azért karmolta össze neje, autóját pedig azért hagyta helyben egy golfütővel, mert úgy tudta, viszonya van egy nővel. Mit kap Woods, ha kiderül, az a másik két állítólagos szerető is igazat mond, akik azóta kerültek elő? Sms-ek, szobafoglalások, hangpostaüzenetek bizonyítják, Woods nem csak egy lyukra játszott.

Tiger Woodsra, a világ legjobban fizetett sportolójára csúnyán ráborította az asztalt neje egy múlt heti National Enquirer-cikk miatt. A lap azt állította, hogy Woodsnak viszonya van egy New York-i klub hostesseként dolgozó, Rachel Ulchitel nevű nővel, a cikk pedig péntek éjjel kiadós házastársi összecsapáshoz vezetett a Woods-rezidencián. Hétfőre a felek mély, fagyos hallgatásba fojtották a családi viszályt, csakhogy kedden két újabb lehetséges szerető tűnt fel a képben, és újabb bizonyíték került elő, ami alapján úgy tűnik, hogy kivételesen a National Enquirer sem hazudott.

Átlátszó mese sok lyukkal

Az elsőként megnevezett Rachel Ulchitel ugyanis az Enquirer sztorija szerint novemberben elkísérte a golbajnokot Ausztráliába egy versenyére, miközben a nej a két gyerekkel gyanútlanul várta haza sok lyukra játszó urát. Bár Ulchitel azt állította, "csak egy üzleti ügyben" volt épp akkor épp ott, a RadarOnline azt állítja, bizonyítékaik vannak arra, hogy Ulchitel novemberi ausztrál útját és szállodáját a Woods utazását intéző cég szervezte és fizette, szóval bizonyos értelemben valóban üzleti ügynek mondható. Ulchitel referenciái közt egyébként nem Woods lenne az első nagyvad: David Boreanazt, Stephen Dorffot és Ryan Seacrestet már korábban felpróbálta.

Szexi sms-ek és a hangposta-lebukás

Mindez viszont szinte mindegy is ahhoz képest, hogy a US Weekly előásott egy Jaimee Grubbs nevű pincérnőt, aki szintén Woods szeretőjének vallja magát, és azt állítja, 31 hónapig tartó viszonyukat hangposta-üzenetekkel és sms-ekkel is tudja bizonyítani.

Grubbs a US Magazinnak több szexuális tartalmú sms-t is bemutatott, egy hangposta-üzenetet pedig – amelyen állítólag Woods hallható – a TMZ is megszerzett.„Szétszedlek… mikor dugtak meg utoljára?” – írja az egyik smsben – állítólag – Woods, egy másikban pedig arra kéri, hogy menjen be a mosdóba és küldjön „valami nagyon durva” fotót magáról. A TMZ hangfelvételén egy (Woodsénak mondott) férfihang figyelmezteti a nőt, hogy számítson rá, hogy a neje esetleg felhívja, mert átnézte a telefonját és megtalálta benne. A Los Angeles-i Stone Rose Lounge – Grubbs munkahelye – egyik alkalmazottja szerint kolléganője ezt a hangposta-üzenetet nekik is megmutatta, többek füle hallatára kihangosítva lejátszotta.

A pincérnő ráadásul a VH-1Tool Academy című tavalyi valóságshowjában is boldogan dicsekedett a többi szereplőnek azzal, hogy viszonya van Tiger Woodsszal. „Mind tudtunk róla, mert mindenkinek elmondta” – állítja egyikük, Alda Menaska a RadarOnline-nak adott interjújában. Menaska szerint Grubbs még a kamerák előtt is elismételte mindezt, de „szerintem kivágták, mert a VH-1 nem akart összetűzésbe keveredni Tiger Woodsszal és a nejével”.

Tovább is van

Ha pedig még mindig nem lenne elég, Ulchitel és Grubbs mellett egy harmadik nő is képbe került: a golfbajnokot októberben a Las Vegas-i Tao klubban egy hosszúcombú barnával fotózták le. Az MSNBC Scoop  információi szerint a lány a vegasi Bank diszkó egyik alkalmazottja, Woods pedig gyakori vendég a helyi mulatókban. „Ez is egy ilyen elhallgatott dolog Vegasban, senki nem beszél Tiger dolgairól. De évente többször is jön, nagyon jól érzi itt magát, és vannak diszkréten kezelt ügyei errefelé” – állítja a névtelenséget kérő vegasi informátor. A Scoop szerint a magánéletét eddig sikeresen titkoló golfos valószínűleg azért nem bukott le eddig hasonló sztorikkal, mert a szeretői mind olyan állásokban dolgoztak, amiket nem akartak egy kirobbanó botránnyal kockáztatni. Grubbs állítólag 100 ezer dollárt kapott sztorijáért a US Weeklytől, a Bank diszkós ismeretlent egyelőre nem sikerült szóra bírni.

Sokba fog ez kerülni

Nem tudni, Woods mit hozott fel magyarázatként a botrány kirobbanásakor, de nem lehetett túl hihető, mert az asszony a péntek éjszakai veszekedés során előbb összekarmolta a képét, majd golfütővel addig ütötte menekülő férje kocsiját, míg az neki nem szaladt egy fának. Bár a golfbajnok hivatalosan azóta sem ismerte el, hogy megcsalta volna nejét, hétfőn közzétett weboldalán egy bocsánatkérő nyilatkozatot, amelynek szövegezése erre enged következtetni, a US Weekly pincérnője után pedig újabb közleményben ostorozza magát, melyben ismét teljes mértékben magát teszi felelőssé a történtekért, kiáll felesége mellett, és kéri, hogy hadd intézzék el ezt ők egymás közt, a közvélemény folyamatos informálása nélkül.

Mea maxima culpa

"Fájdalmat okoztam a családomnak, és teljes szívemből bánom ezt a bűnömet. Hűtlenné váltam az eddigi értékrendemhez, és a családomnak kijáró bánásmódhoz. Nem vagyok mentes a hibáktól, és távolról sem mondanám magam tökéletesnek. Próbálom feldolgozni a viselkedésemet és a hibámat négyszemközt a családommal. Ezek az érzések csak ránk tartoznak. Bár közismert személy vagyok, és hivatásos sportolóként csináltam karriert, csak most értettem meg, valójában mit is jelent a médianyilvánosság előtt élni. [...] De a személyes bűnök nem igényelnek sajtóközleményeket,  a családi problémákat nem szabadna nyilvánosság előtt kiteregetni. [...] Ezentúl próbálok jobb férj és apa lenni, olyan, amilyet a családom megérdemel" - írja Woods weboldalán szerdai közleményében, a teljes nyilatkozat itt olvasható.

A TMZ információi szerint Woods a baleset után egy haverjával folytatott telefonbeszélgetésben megemlítette: a dolgok jelenlegi állása szerint úgy tűnik, nem ússza meg a Kobe Specialt, azaz kénytelen lesz rászánni egy ház árát egy bocsánatkérő gyémántgyűrűre, ahogy annak idején a hasonóképp csúnyán lebukott Kobe Bryant tette. Pedig a szeretők növekvő számát elnézve erre talán egy lakópark ára sem lesz elég: a megcsalt nej, Elin Nordegren a Sawf.news szerint már fel is vette a kapcsolatot pár válóperes ügyvéddel.

Bár a harcias Nordegren ellen házastársi erőszak vádjával akartak eljárást indítani, a rendőrség legfrissebb álláspontja szerint nem bizonyítható hogy ő a felelős férje karamboljáért, amiért golfütővel ütötte Woods kocsiját és beverte a szélvédőjét. A golfbajnok pedig egy mindössze 164 dolláros bírsággal (és négy büntetőponttal) megúszta, hogy "nem kellő körültekintéssel" vezetve elcsapta a tűzcsapot és felkenődött egy fára.