15 év elteltével, LUXx Classik néven egy új DVD-sorozat első darabjaként ismét megjelent Kovács Kovi István 15 éve rendezett klasszikus pornója, a Hótehénke. A producer a hírről saját maga számolt be a napokban videoblogján. Az 1994-ben rendezett klasszikus díszdobozos kiadásban került a piacra, limitált példányszámban (1000 db.), aminek minden egyes borítóját dedikálta a magyar pornópápa.

„Azt gondolom, hogy ez egy nagyon színvonalas és érdekes kiadvány lesz, érdekes, és igazi kuriózum, gyűjtőknek” – magyarázta Kovi, akinek filmjeit voltaképp egy 17 évvel ezelőtti szerencsétlen térdműtétnek köszönhetjük. Eredeti szakmáját tekintve ugyanis azelőtt fotóriporter volt, ám a betegsége miatt ezt fel kellett adnia. A szexipar ötlete hirtelen jött és kézenfekvő volt, Kovi pedig eleinte csak producere volt a filmeknek. A Hótehénke volt az első, aminek rendezését átvette, amikor a produkció forgatása előtt egy héttel az eredeti rendező beadta az unalmas, és bejelentette, hogy kiszáll.

"Ott álltam, hogy mit csináljak. Gondoltam, csak tudok már annyit, hogy megcsináljam egyedül - ez volt az első rendezésem 1994-ben. Akik ebben a filmen szerepeltek, azok közül egy páran még mindig dolgoznak: a Hótehénke főszereplője Leiter Laura volt, aki annak idején nagy sztárnak számított” – mesélte korábban a Velvetnek Kovi. A filmből egyébként akkoriban több mint tízezer darabot adtak el, természetesen akkor még VHS kazettán.