18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Steiner Kristóf szívesen kipróbálná a házipornót

2009.12.15. 11:54 Módosítva: 2009.12.15. 12:25

Úgy tűnik, a szextesztek nem csak olvasóink érdeklődését keltik fel, hanem celebjeink is szívesen foglalkoznak ilyen témákkal. Itt van rögtön Steiner Kristóf, aki blogjában be is ismerte, hogy imád hasonló kutatásokról szóló cikkeket fordítani és írni. A műsorvezetőből lett újságíró nem szívbajos, a saját tömör, de annál lényegretörőbb válaszait is megosztotta az olvasókkal az augusztusi Cosmopolitan kérdései alapján.

Steiner Kristóf és szerelme, Matan
Steiner Kristóf és szerelme, Matan

Kiderült, hogy Steiner első találkozás alkalmával a szemeket figyeli először, és a szexi test csak másodlagos, rémálomként élné meg, ha kritikát kapna az ágyban, és a tökéletes menet számára 45 percig tart. Sőt, most már azt is tudjuk róla, hogy a szex után inkább heverészik kicsit, és nem rohan el egyből zuhanyozni. Szokatlan szexkalandként édeshármas helyett pedig szívesen csinálna egy házipornót - de nem fog, mert Perez Hilton szerint egyszer minden házivideó nyilvánosságra kerül. Ide kattintva elolvashatja a felmérés eredményeit, és Steiner hozzászólásait is a dologhoz.