Meglehetősen ritka, ha egy pornóst beszavaznak a szexiparon kívül bármilyen listába, ám Sasha Greynek mostanában fut a szekér rendesen: a csajt 97. legjobb nőnek választotta meg az AskMen.com, és ezzel bekerült a magazin 100 legkívánatosabbnak megítélt hírességei közé.

Az 1988-as születésű Grey zsenge kora ellenére már több mint 167 pornófilmet tudhat a háta mögött, és úgy tűnik, a két orális fixálás között ellőtt pár mondattal színészi tehetségét is megvillantotta: legutóbb egy valódi mozifilm-szerepet is kapott Steven Soderbergh-től a The Girlfriend Experience című produkcióban. (Na jó, annyira nem is kellet megerőltetnie magát, hiszen egy callgirlt játszott.)

 

Blokkolná?

„A túlzásba vitt szex nem vezet jóra” – kampányol most a PETA új plakátján a házikedvencek ivartalanítása mellett, és hát ő csak tudja: a legelső filmjében egyből hat pasi közé dobták be. Tehetségét ezen a téren nem is lehet vitatni, folyamatosan kapja az elismeréseket a pornószakmában, összesen hét AVN-díjjal és három XRCO- díjjal büszkélkedhet.