Hétvégén huszonhetedik alkalommal rendezték meg a pornóipar egyik legnívósabbnak számító gáláját, az AVN Díjátadót, aminek az eredményei biztosan meglepetéssel szolgáltak olvasóink számára. Az elmúlt hetek alatt ugyanis több kategóriában is megszavaztattuk, hogy Önök szerint ki lesz a győztes - a számítások viszont nem igazán jöttek be.

Így például az Emy Reyes rajongók is szomorkodhatnak, a legszebb új sztárjelölt ugyanis nem ő, hanem a voksok alapján itthon csak középkategóriásnak tartott Kagney Linn Karter lett. Tommy Gunn helyett pedig a szintén jóval kevesebb szavazatot kapott Eric Swiss az, aki bedugta magát az AVN történelmébe.

A legjobb színésznőnek megválasztott pornós nevét levélben vártuk a szerkesztőségbe, és azok tippeltek jól, akik Kimberly Kane-re gondoltak. A huszonhat éves amerikai pornósztárnak ez már a negyedik AVN-es díja, idén az X-akták pornóparódia változatában nyújtott alakításáért zsebelte be a nem mindennapi elismerést – voltaképp Anthony Rosano farkának köszönhetően.

Mélytorkos technikájának hála Penny Flame-et ítélték a legjobb női mellékszereplőnek, az év legjobb "külföldi női előadója" pedig végre egy magyar lány, Aletta Ocean lett, akiről eddig nem igazán esett szó a Muffinon- és ezt sürgősen pótoljuk majd. A díjazás többi eredménye ide kattintva elolvasható.

A galériát érdemes azért annak tudatában nézegetni, hogy a pornóipar folyamatosan a gazdasági világválságra hivatkozik, amikor lehúzó kritikát kapnak egy-egy filmjük miatt. Ehhez képest az Adult Video News Magazine költségvetésébe azért simán belefért a Palms Casino kibérlése, amit természetesen idén is több ezer emberrel töltöttek meg.

Az AVN szóvivője szerint egyébként az AVN Awards "egy olyan teljesítményen alapuló díjátadó, melynek célja, hogy megismertesse a világgal azokat a kiemelkedő termékeket és tehetséges személyeket, akik hozzájárultak a pornóipar fejlődéséhez." Ennél csodálatosabb mondatot is régen hallottunk.