Még nincs is egészen fél éve, hogy a veterán pornószínésznő Janine Lindemulder - Sandra Bullock férjének exe - elhagyta az egyik amerikai állami börtönt - ahol szigorú büntetését volt kénytelen letölteni adócsalásai miatt -, ám azóta már két pornográf jelenetet is felvettek vele a rajongók legnagyobb örömére. Az egyik ilyen elhíresült jelenetben a transzszexuális sztárral, Vaniity-vel látható együtt, amivel eléggé ki is vágta az „erkölcsi biztosítékot” egyes pornókedvelők körében. A másikban pedig a Brazzers egyik kiemelkedő férfiszínészével, Scott Nails-szel van egy közös kefélésük, amely már a nagyközönség véleménye szerint is legendásan jól sikerült.

Az elmúlt héten azonban újabb jó hírrel lepte meg Janine a rajongókat. Az AVN hírei szerint ugyanis az idén 42 éves pornós bejelentette, hogy ha a bíróság is megengedi neki, akkor újra szívesen visszamenne régi cégéhez, a Vivid-hez, hogy aztán forgasson ott egy filmet, amiben élete első filmbeli anál-jelenetére is sor kerülne, amelyet amúgy férjével együtt kellene abszolválnia. A nagytiszteletű Thomas Coffin bíró pedig nem akart minden jónak elrontója lenni és rábólintott a dolgokra, így hát a nem kevés tetoválással rendelkező Lindemulder február 5-től már nyugodtan szerződtetheti magát újra bármilyen céggel, de csak azzal az egy feltétellel, hogy ha megígéri: többé nem károsítja meg az államot az adója be nem fizetésével.

Azt egyébként még nem tudni, hogy mi lesz a film címe vagy, hogy kik lesznek a további szereplők, meg hogy mikor jelenik majd meg, de az már biztos, hogy nem marad a világ Janine nélkül. Talán ez lesz neki a nagy visszatérése? Lehetséges. Mást ugyanis nem nagyon tudna kezdeni magával, a lassan húsz éve a szakmában dolgozó pornós.