Két híres pornósztár is szerepet kapott Lady Gaga legújabb klipjében, a közel tízperces Telephone kisfilmben - ami egyébként cseppet sem meglepő, hiszen az erotikus tánccal, szexualitással teli történetet láthatunk. A főszerepet azonban most nem Alektra Blue és jessica drake (nevét nem véletlenül írtuk kisbetűvel, a dallasi csaj így szereti) puncija kapta: a figyelem Gaga nemi szerve köré öszpontosul, akit a smasszerek a cellában levetkőztetnek, és az őrök megállapításából kiderül, az énekesnőnek valóban nincsen farka. (Így adva választ a Gagát érő folyamatos vádakra, miszerint transzvesztitáról van szó.)

Jah, és a pornós csajok: drake saccperkábé tizenegy éve van a szakmában, és minden bizonnyal sokkal büszkébb arra, hogy élete első kettős behatolásáért díjazták tavaly az AVN jóvoltából, minthogy egy videoklipben illegette magát. Mellesleg Evan Stone exfelesége - azé az Evan Stone-é, akinek farkát több ezer néző láthatta annó a Super Bowl közvetítése közben.

Szintén pornós pasi (Pat Myne) felesége volt a klip másik szereplője, Alektra Blue is, akit 2010-ben a legjobb pornószínésznő díjára jelöltek. (Az elsimerést végül Kymberli Kane halászta el előle.)