Minden jel arra mutat, hogy valóban komolyan gondolja az orális rekordkísérletét az a férfi, aki a Suzy-féle – magyarországi - szopásrekord után azzal a szándékkal jelentkezett a Tutti Frutti magazin szerkesztőségébe, hogy ő bizony akár 100 nőt is kinyalna, ha volna erre kapacitás. Az elképzelés jó poénnak tűnt, meg is szavaztattuk az olvasóinkkal, vajon hányan fizetnének be az ismeretlen pasi nyelvének hegyére, a szürreális történet pedig természetesen sok olvasót késztetett a szavazógombok megnyomására. Naná, hogy jóval több pasi van, aki nyalna, mint nő, aki nyalatná magát a kamerák előtt ki tudja, kivel és ki tudja, ki után, de nem is ez a lényeg. Rövid hatásszünet után ma a magazin meghirdette az újabb rekordkísérletet, és nem cicóztak, a vállalkozó szellemű férfit is a kamera elé ültették.

„Általában mindig hamar rájövök, hogy mit szeretnek a hölgyek és próbálok úgy teljesíteni, hogy nekik is jó legyen. Az orális szexet nagyon szeretik” – reklámozta magát a középkorú Fáraó, aki szerint a húszéves lányok a legfinomabbak (saját bevallása szerint pedig 1000 nőnél hagyta abba skalpjai számlálását). Hogy ehhez képest milyen nőket fog a feje fölé kapni, az majd kiderül, de félő, hogy nem éppen az ő elképzelése szerint alakulnak majd a dolgok. Sőt, mint ahogyan azt egyik szakértő kommentelőnk korábban elmondta: „Ha ez a faszi azt gondolja, hogy akár csak 10 nőt is ki tud elégíteni orálisan anélkül, hogy leesne a végén a nyelve, akkor azt gondolom, hogy soha a büdös életben nem nyalt még puncit. Szóval ez a kísérlet eleve kudarcra van ítélve.”

Walter Anna, a Tutti Frutti magazin főszerkesztő-helyettese úgy véli, a hölgyek egészen másként működnek, mint a férfiak, ezért egy  ilyen rekordkísérletet másként kell bonyolítani, mint Suzyét. "Elsősorban olyan hölgyek jelentkezését várjuk, akiket izgat egy ilyen szituáció, mi pedig megpróbálunk egy bensőséges, intim hangulatot teremteni, hogy mindenki kellőképpen ráhangolódjon a dolgokra" - mondta a Velvetnek.  Ha mindez nem elég, a képre kattintva nézze meg a férfi videós bemutatkozását!