Érdeklődés hiányában elmaradt a május 15-ére, szombatra meghirdetett orális rekordkísérlet. A magyar nőket ugyanis egyáltalán nem ajzotta fel egy tömeges puncinyalós rekord gondolata - tudtuk meg a Tutti Frutti Party magazin főszerkesztő-helyettesétől. Mint mondta, Fáraó - aki 100 nőt szeretett volna kielégíteni egymás után - az utolsó pillanatig reménykedett, hogy talán mégis lesznek jelentkezők. De nem.

"Úgy tűnik, Magyarországon még mindig "underground mozgalomként" működik a szex" - mondta Walter Anna. "Úgy tapasztaljuk, még mindig vérciki az újságárusnál szexújságot kérni, vérciki úgy bemenni egy szexshopba, hogy mások azt lássák. Amerikában évek óta megrendezik a maszturbáció-világnapot - ez Magyarországon teljesen elképzelhetetlen lenne. Vagy maximum 16-20 pasi jönne el (abban bízva, hogy nők is lesznek ott). A magyar nők még az átlagnál is szemérmesebbek, visszahúzódóbbak, ha intim dolgokról van szó."

A Puncinyalás Királya címre pályázó férfit egyébként a magyar szopás-rekorder, Suzy szájában szállta meg az ihlet, akkor döntött úgy, hogy ő is szerencsét próbálna. Neki ugyan nem jött be a dolog, ám a csaj ismételten próbára teszi magát ősszel. A lap beszámolója szerint Suzy már most nagy erőkkel készül a megmérettetésre.