horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Anorexiás pornóval sokkolnak a japánok

2010.06.09. 14:00 Módosítva: 2010.06.09. 15:37

Volt már szó ugye arról visszafogottabb szövegkörnyezetben, hogy bizony vannak olyan pasik, akik a duci csajokat sunázzák előszeretettel, és éles vita kerekedett abból is, hogy a méretes segg vagy a formás fokhagyma popsi a menőbb. Ezt a hosszú, összetett mondatot egyébként azért írtam, hogy valamivel be tudjam vezetni a mostani témát, és ne csak annyit írjak: WTF??? Pedig az eltúlzott, óriás méretek iránti rajongás valójában piha ahhoz a fétishez képest, ami az utóbbi években teret kapott. No nem nagyot, de azért megdöbbentő, hogy egyre több oldal specializálódik a legújabb baromságra: az anorexiás pornóra.

Az ezzel a műfajjal kapcsolatos legelső képet egyébként egy japán oldalon találtuk, de mindezek után elég volt csak egy kicsit keresgélni, és sorra bukkantak fel az élő csontvázak a monitoron, pornográf szituációban. Azonnal emelje fel a kezét az, akit izgat, ha dugás közben kirajzolódik a makkja a nőnek a hasfalán! A csajról egyébként annyit sikerült megtudni, hogy Mio Hadzuki a neve, és a képek tanúsága szerint belefér egy táskába is. (Ami újabb képzavart okoz, miszerint akkor most nagy kofferba jó pakolni vagy sem?) Klikkeljen a képre, nézze meg Ön is.