Idén először csatlakozik Magyarország is ahhoz a mozgalomhoz, ami minden év májusában megünnepli a maszturbálást. Ennek örömére Kovács Kovi István pornóproducer és Walter Anna, a Tutti Frutti Party magazin szerkesztője egy felhívást tett közzé az interneten: azt szeretnék elérni, hogy a hónap utolsó szombatjára, azaz 28-ára rekord szülessen - vagyis legalább rá lehessen mondani, hogy rekord született. A cél érdekében semmi mást nem kell tenni, csak maszturbálni egyet, majd ezt egy gombnyomással jelezni a honlapon, hogy minél több kielégült ember legyen Magyarországon.

"Ha tehát úgy gondolod, a maszturbálás igenis jó és természetes dolog (nem pedig szégyellnivaló bűnös cselekedet, amitől akár meg is lehet vakulni) – ünnepelj velünk, nyomj egy masztit Te is, hogy masztiméterünk minden eddiginél több maszturbációt rögzíthessen!" – áll a felhívásban a Tutti Frutti Party honlapján.

És ön nyom egyet?

Legelőször egyébként 2005-ben, természetesen Amerikában ünnepelték először a maszturbálást, ami eredetileg arról szólt, hogy így tiltakoztak PHSCC vezetőjének 1995-ös kirúgása ellen. Jocelyn Elderst ugyanis azt merészelte mondani, hogy a fiatalokat a biztonságos szex érdekében inkább meg kellene tanítani maszturbálni. Clinton elnök emiatt azonnal kirúgta.

A Masturbate-a-Thon nevű önkielégítési program azóta már több alkalommal is rendezett különböző programokat, a résztvevők pedig évről évre megdöntik az önkielégítéssel kapcsolatos rekordokat mind messzire lövésben, mind az önkielégítés idejében.