Május 28-áig, vagyis a Maszturbálás napjáig összesen 28 472-en ünnepelték az örömteli tevékenységet - legalábbis a Kovács Kovi istván és Walter Anna felhívásának összesített végeredményeként. A pornóproducer és a Tutti Frutti Party magazin szerkesztője korábban egy honlapot hozott létre, ahol mindenkinek lehetősége nyílt egy gomb megnyomásával jelezni, ha önkielégítést végzett. Az eremény szerint 15 888 férfi nyúlt magához pár nap leforgása alatt, 12 584 maszturbálás pedig a lányok számlájára írható.

"Voltak, akik párban ünnepelték a Maszti napot, ők azt sérelmezték, hogy a honlapon nem lehetett egymás után kétszer szavazni. a masztimétert direkt állítottuk be így, hogy a tréfás kedvű trollok ne tudjanak ráfeküdni a gombra, és ezáltal eszement módon felpörgetni a masztimétert" - számolt be Walter Anna.

"A Facebookon is lehetett lájkolni az eseményt, sőt, szép számmal érkeztek hozzánk az üzenetek, ki milyen lelkesedéssel nyomja a masztikat. Abszolút rekorderünk egy nagykállói srác, aki május 28-át teljes egészében a masztizásnak szentelte, saját bevallása szerint május 28-án nyolcszor sikerült a csúcsra juttatnia magát."