A Sátoraljaújhelyen Vad Katalin néven született expornós az első és egyetlen igazán befutott hazai pornósztár. A ma már visszavonult Michelle Wildot a nemzetközi szakma AVN-díjjal jutalmazta 2004-ben a legizgatóbb kategóriában (Crack Her Jack). Ezt megelőzve a hazai szakma 2003-ban és 2004-ben a legjobb pornószínésznőnek választotta. A szakmai elismerés mellett a közönség is imádta a pornószínésznőt – sokan ma is –, ennek köszönhetően Michelle Wild Elizabeth Kinget és Monique Couvet-ét is túlszárnyalta.

Michelle Wild 1980-ban született Sátoraljaújhelyen, táncosnőként dolgozott, majd szextelefonos cégnél helyezkedett el. Később a pornóiparban folytatta, 2001-től 2004-ig körülbelül tizenöt filmet forgatott, legkedveltebb filmjei A bujaság kertje, a Tinitonik 2., Az élvezetek nagykövete és a Michelle és Sandra. Michelle Wild 2004-ben visszavonult, gyereket szült, rádióműsort vezetett, férfimagazinba írt, aztán könyvet írt, majd színésznőként láthattuk viszont a képernyőn. Mára mindezt hátrahagyta, és pincérnő egy budapesti bárban.

A 155 centis, 52 kilós, barna hajú, természetes mellű pornószínésznő számtalan csak külföldre készült pornófilmben is szerepelt, jeleneteit a mai napig rengetegen megnézik. Otthonosan mozgott az análjelenetekben, orálban nőkkel és férfiakkal egyaránt, bukkakét és csoportszexet is bevállalt. A rajongók legnagyobb sajnálatára Michelle Wild továbbra sem tervezi, hogy visszatér a pornóiparba – ő lehetne a legnagyobb MILF pornós –, azonban az erotikával nem szeretne szakítani.