A kurvás, kokainos balhéiról ismert Charlie Sheen a közönség hangos kacajától kísérve bemegy egy egyszerű szobába (ágy, tévé, szekrények, menyezeti ventilátor), majd leheveredik a franciaágyra. Bekapcsolja a tévét, és ránk vár. Egy új internetes játékban a szoba öt bútorára kattintva mi szabhatjuk meg ugyanis, hogy amortizálja le magát a hírhedt színész.

Kezdjünk az ággyal átellenben lévő szekrénnyel. Sheen egy vízipipát vesz elő innen némi káromkodás kíséretében, majd szépen beszív. A füsttel telefújja a szobát, elkezd irgalmatlanul köhögni, aztán levágja a földre a vízipipát, majd összehányja a szobát. Dolga végeztével hanyatt vágódik az ágyon, és újra tévézik.

A többi bútor ennél is érdekesebb: az éjjeliszekrényből Sheen némi kokaint szív fel (persze ismét egy cifra káromkodás mellett), és fura fejeket vág, mielőtt visszafekszik pornót nézni. Nálunk az abszolút nyerő a szőnyeg volt: erre kattintva egy nagymellű bombázót hív fel Sheen a lakására, majd szopásra utasítja (meg hogy ne pofázzon, másra használja a száját). Az aktus végén Sheen figurája arcon spricceli a csajt, aki az ondó alól félénken pislog jobbra-balra. Sheen az eset után lekókadt férfiassággal mély álomba merül.

Ha az ágyon mellette heverő telefonra kattintunk, újra a bögyös csaj libeg be a szobába. Sheen gatyája lecsúszik, és már döngeti is a csajt, mindenféle pózban, hevesen bazmegolva. A végén telelövi a végtermékével a szobát. Az ötödik, egyben utolsó "pálya" a menyezeti ventilátor. Sheen letolt gatyával, farkát verve köti fel magát. Ahogy forog a ventilátoron, úgy spricceli a végén ismét tele a szobát.

Érdekesség, hogy pár bútoronként rákattinthatunk a Room Service (szobaszervíz) feliratra, amikor egy szobaszervizes csaj a tevepatás seggét mutatja, majd megfordul, és a melleit libegteti az arcunkba. Némi stírölés után a játék folytatható. Nagy nyereményre ne számítsunk benne, egyedül az élvezetért, Sheen kiröhögéséért éri meg játszani.