18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pöcsrodeózás és orgazmust imitáló verseny a Los Angeles-i erotika expón

2011.08.29. 15:41

Idén augusztus 26-án rendezték meg Los Angelesben az Exxxotica Expót, ami egyike a legnagyobb tengerentúli felnőttipari expóknak. A kiállítók igyekezték megmutatni a szakma sokszinűségét: a legújabb termékektől kezdve a szemináriumokon át, performance-okat, börleszk előadásokat és persze kedvenceiket láthatták a résztvevők. A híres pornósztárok autogramot osztogattak a rajongóiknak.

A rendezvény nyitónapján megrendezésre került az idei női Screaming O verseny, azaz az orgazmus imitáló verseny. A versenyző nőknek a színpadon kellett megmutatniuk, mennyire képesek imitálni az orgazmust. Többen is óriási átéléssel nyöszörögtek, visítoztak, hajat dobáltak, miközben simogatták magukat és elfúló hangon annyi mondtak, fuck me - azaz dugj meg. (Mocskos szájúaknak bassz meg.)

Az alábbi galérián megnézheti, milyen volt a hangulata az expón. Hogy fokozzuk az érdeklődést, hasonlítsa össze a hazai erotika expo valamelyikével.