18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Intim análozás lépésről lépésre

2011.12.20. 21:18

Az ánuszt az ellenálló izmok miatt hozzá kell szoktatni az análszexhez. Szájjal, kézzel érdemes kezdeni, a butt plug és egyéb análozáshoz való segédeszközöket hagyja a sokadik alkalomra. Mivel az ánusz területén nem termelődik semmilyen váladék, így ha partnere nem elég nedves, használjon síkosítót. Fontos, hogy semmiképp ne hatoljon azonnal be, óvatosan, fokozatosan haladjon, partnere reakcióját figyelve.

A legtöbben nem is a fizikai fájdalomtól, hanem a bélsár, a végbélnyílás tisztátalansága miatt aggódnak. A terület fertőzések szempontjából veszélyes, így ha nem is úgy csinálja, mint a rutinosok, akik beöntenek, ügyeljen a higiéniára: análból hüvelybe, vagy análból szájba közvetlenül semmiképp ne dugja a farkát. Az alábbi három videóban lépésről lépésre megnézheti, hogyan kezdjen az análszexnek, hogyan hozza hangulatba partnerét akár egy közös fürdéssel, hogyan ingerelje szájjal, kézzel az ánuszát, és milyen pózban tudja a lehető legintimebben análisan magáévá tenni partnerét.

Előjáték

Kézzel, szájjal az ánusznál

Intim análszex