Valahogy mostanában összecsúcsosodnak a szamarak szexuális szerepvállalásáról szóló hírek, talán túl sokan értették szó szerint egy régebbi cikkünk címét. Először a Fear Factor című sorozatról jött a hír, hogy szamárspermát kellett innia a versenyzőknek – igaz, aztán még azt is megtiltották, hogy a szereplők egyáltalán beszéljenek a kérdéses epizódról –, akik közül kettőnek már erotikus munkát is ajánlottak. A héten pedig egy csacsival szexelő fiatalemberről értesített minket a manna.ro. Szerencsére azért olyan bizarr dologgal még nem találkoztunk a hírekben, mint aShop Stop 2-ben a szamaras jelenet, remélkük, nem is fogunk.

Márpedig mi ellenezzük az emberek és az állatok szexuális kizsákmányolását: minden pornóban szerepeljenek önszántukból szexelő élőlények! Ezért választottuk most heti pornósnak a bolygó teljes faunáját szimbolizáló szamarakat.

Ne aggódjanak, így sem maradnak pornó nélkül: az alábbi videón egy nyilvánvalóan önszántából és lelkesen szexelő amatőr pár látható. Jó szórakozást!