18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Berlinálé shorts-győztes magyar animációs film a dugásról

2012.02.16. 20:06 Módosítva: 2012.02.16. 20:56

A 45. Nemzetközi Berlini Filmfesztiválon (1995) indult a Wahorn András közreműködésével készült My baby left című rövidfilm, ami kategóriájában díjat érdemelt. Milorad Krstic képzőművész filmje elnyerte a Magyar Film - és TV kririkusok díját 1996-ban, továbbá a győri MEDIAWAVE Alapítvány Díját is kiérdemelte ugyanabban az évben.

A nyolc perces rövidfilm végig a szexualitásról szól, néha zavaró, néha vicces képeken. "A fő karakter egy lázas rémálmát látni, amikor minden és mindenki aki körülötte van, részese lesz a szexuális együttlétnek" – áll az európai rövidfilmes portál, Daazo oldalán a rövidfilm alatt.

A filmben bőven vannak női és férfi, első és másodlagos nemi jellegek, amik mindenhogyan változnak, átalakulnak, például a nő kibújik a telefonból, átmászik az ágyra, lába köze pedig csilingelő hárfává változva hivogatja a férfit. A sóhajok és sikolyok mellett elvétve akad egy-egy "hallo" is, a fő karakter hangján Wahorn András szólal meg.

Budapesten utoljára körülbelül egy éve lehetett látni szex témájú rövidfilmeket, az EU-shorts keretében rendezték meg a horror és pornó témájú rövidfilmfesztivált.