18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az anált imádó Asa Akira az e heti pornós

2012.04.22. 20:43

Asa Akira 1986-ban született New Yorkban, 6 és 13 éves kora között Japánban élt, de ott amerikai iskolába járt. A japán-amerikai származású pornószínésznő 2008 óta aktív a szakmában, az első pasis jelenetét Travis Knighttal forgatta egy Gina Lynn produkcióban.

A barna hajú, barna szemű, ázsiai nőt két éve kapták fel nagyon. 2011-ben számos AVN-díjat nyert: a legjobb csajhármas jelenetért, a legjobb análért és a legjobb dipijelenetért is díjazták. 2012-ben is megkapta ugyanezekért  a szakmai elismerést, legutóbb a pornókritikusok gáláján az év pornósának választották.

Asa Akira azt írja magáról a weboldalán, hogy a kedvenc pozíciója a dipi, azaz a dupla behatolás. Hogy jobb kezes, de ha kell, bal kézzel is simán elmaszturbálgat. Twitter oldalára rendszeresen tölt fel magáról képeket, követői azt is tudják napra pontosan hogy a 26 éves pornós épp hol forgat.