A szőke hajú Aleska Diamondot tavaly az Xbiz és az AVN is jelölte a legjobb külföldi pornószínésznő díjára, most a szakmai zsűri őt tartotta a legjobbnak. A legjobb külföldi pornós Rocco Siffredi lett, az év pornósának Manuel Ferrarát választották, az év pornószínésznőjének pedig Bobbi Start.

Bár több magyart is jelöltek az idei pornó Oscarra, a száz különböző kategória valamelyikébe, ebből egyvalakit, Aleska Diamondot díjazott a szakmai zsűri. A szőke hajú Aleska Diamondot választották a január 21-i, Las Vegas-i gálán a legjobb külföldi pornószínésznőnek, ezzel kiütötte Aletta Oceant, aki két éve kapta meg ugyanezt a díjat, és akit idén is jelöltek. Aleska Diamondot tavaly az Xbiz és az AVN is jelölte ugyanerre a díjra, akkor a legjobb külföldi szexjelenetért díjazták többedmagával.

Choky Ice évről évre nagy eséllyel indul a legjobb külföldi pornósnak járó díjért, ám évről évre Rocco Siffredi kapja ezt meg, idén sem volt ez másképp. Az év férfipornósának Manuel Ferrarát választották, a legjobb újonc Brokklyn Lee lett, Bobbi Star pedig a legjobb pornószínésznő - az ő weboldala is díjat érdemelt. Asa Akira hazavitte a legjobb análért járó díjat, a legjobb dipiért (double penetration) járó díjat, a legjobb csoportszex-jelenetért járó díjat, a legjobb masztizásért járó szobrot, és még a legjobb hármasszexben is része volt. Axel Braunt pedig az év rendezőjének választották.

Idén is taroltak a pornóparódiák, bármilyen hihetetlen, de a pornósok a legjobb színészi munkát is díjazzák: ezt az Elvis XXX című pornóparódia főszereplője, Dale DaBone kapta, a legjobb mellékszereplő díját pedig a Star Trek: The Next Generation-ben Lt. Commander Datát alakító Xander Corvus nyerte el. A legjobb 3D-s pornó a Szellemirtók pornóparódiája lett, a legviccesebbnek Tarantino Grindhouse című filmjének pornós verzióját tartották, a legjobb pornóparódia pedig a Pókember felnőttváltozata lett.