18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Retteg a nőktől a Private pornócég atyja

2012.05.09. 20:51

"Megtesznek nekem bármit, de mégis, félek a nőktől. Ha 15 perc késéssel érek haza, azon aggódom, mi lesz, mi fog történni. Számos motoros csajjal jártam a Hell's Angels klubból, szóval nem vagyok ijedős, mégis félek a nőktől" – nyilatkozta a svéd pornómogul, Berth Milton a svéd nemzeti tévének. Milton a Private Media Group tulajdonosa, amit apjától örökölt: az apja pornómagazint csinált a hatvanas évektől kezdve folyamatosan. Milton távol akart maradni a szexipartól, de apja sírjánál megfogadta, hogy átveszi a céget, és felfuttatja. Így is lett, a Private Media Group volt az első pornócég a NASDAQ-on, és például a cég látja el pornóval a szállodaláncokat. A pornómogul 2013-ra tervezi életrajzi filmjét, ami Milton szerint a Boogie Nights és a Keresztapa keresztezése lesz, állítólag a filmben látható majd a szakma mocskos pénzügyi része is.

A Private Media Grouppal sokat forgatott Monique Covet (Private XXX, Private Magazine sorozatok), a Private Life sorozatban pedig számos magyar pornós is megmutatta magát: Michelle Wild, Rita Faltoyano, Dora Venter.